Artiest banner

Willem den Brabander


Biografie/Nieuws

Troubadour Willem den Brabander kiest platenlabel Rood-Hit-Blauw voor zijn releases en management

Willem den Brabander sloot zich onlangs aan bij de flinke artiestenstal van Rood-Hit-Blauw.De uit Boxtel afkomstige zanger heeft door de jaren heen veel ervaring als zanger opgebouwd.

Willem:

Ik neem mijn platen samen op in de studio bij Will Geerling

Dit doe ik al vele jaren tot tevredenheid. Voor mijn volgende single was ik op zoek naar het juiste contact om dit uit te brengen. Ik hoorde platenlabel Rood-Hit-Blauw veelvuldig genoemd worden en zag het regelmatig voorbijkomen op de socials. Na een belletje had ik een afspraak met Ronald. Na accoord gegaan te zijn met de voorwaarden ging het snel, ik heb al een mooi artiesten profiel op hun website:       (https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/willem-den-brabander)

Ronald RHB:

Willem is een troubadour en heeft meer dan 500 liedjes in zijn repertoire, zo’n artiest is altijd fijn om aan de Artiestenstal” van Rood-Hit-Blauw toe te voegen. Willem is breed inzetbaar voor optredens, hij speelt zowel akoestich op gitaar (op kleine gelegenheden) maar evt. ook met geluidsversterking (voor overige optredens). Mooi om vanaf heden zijn muziekzaken via ons label te gaan verzorgen.

Op 8 September verschijnt de nieuwe single van Willem den Brabander en volgt meer nieuws.

Facebook Willem den Brabander:  

https://www.facebook.com/willem.denbrabander

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Willem den Brabander brengt nieuwe single ‘Als de zon’ zowel in het Nederlands als het Duits uit

“Als de zon voor de laatste keer opkomt wil je jij bij me zijn…..”Dat is de eerste zin van het refrein van de nieuwe single ‘Als de zon’ waarmee troubddour Willem den Brabander het publiek uitnodigt om het gehele nummer goed te beluisteren. Het gaat over ‘het’ afscheid nemen van je geliefde. Willem heeft de pittige tekst zelf geschreven en heeft al ervaren dat hij tijdens het vertolken van dit lied bij sommige mensen tranende ogen zag.

Naast een Nederlandse versie heeft hij ook een Duitse versie opgenomen die als titel ‘Wenn die sonne’ meekreeg. De opnames vonden, net zoals al z’n plaatjes, plaats in de studio van Will Geerlings. Willem was voor dit project wel op zoek naar een nieuwe platenmaatschappij. Hij vond in Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties dé geschikte partner. Binnen 5 minuten had Willem voldoende vertrouwen in hem dat uiteindelijke resulteerde in een samenwerking. Ronald daarentegen is blij dat hij de muziektaken van een artiest die al meer dan 50 jaar in het vak zit mag behartigen.

Met recht kan gesproken worden over een veelzijdige artiest die breed inzetbaar is voor optredens. Hij speelt zowel akoestisch op gitaar (op kleine gelegenheden) maar eventueel ook met geluidsversterking. Het inmiddels 70-jarige multitalent uit Boxtel is de tel kwijt over het aantal liedjes welke hij heeft geschreven. Dat kunnen er volgens Willem 500 zijn, maar voor hetzelfde geld zijn het er al 1000. Tal van collega-artiesten hebben gebruik gemaakt van zijn vakmanschap. Tijdens z’n gloriejaren stond hij per jaar meer dan 250 avonden wel ergens op te treden. Willem werd vaak geboekt voor grote bedrijfsfeesten van gerenommeerde bedrijven waaronder Joop van den Ende, Schiphol en de Hilton Group. Nog steeds staat hij wekelijks meerdere keren op het podium. Voorlopig is Willem dus nog lang niet klaar….

Willem den Brabander ‘Als de zon’/ ‘Wenn die sonne’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring