Artiest banner

Willem den Brabander


Biografie/Nieuws

Troubadour Willem den Brabander kiest platenlabel Rood-Hit-Blauw voor zijn releases en management

Willem den Brabander sloot zich onlangs aan bij de flinke artiestenstal van Rood-Hit-Blauw.De uit Boxtel afkomstige zanger heeft door de jaren heen veel ervaring als zanger opgebouwd.

Willem:

Ik neem mijn platen samen op in de studio bij Will Geerling

Dit doe ik al vele jaren tot tevredenheid. Voor mijn volgende single was ik op zoek naar het juiste contact om dit uit te brengen. Ik hoorde platenlabel Rood-Hit-Blauw veelvuldig genoemd worden en zag het regelmatig voorbijkomen op de socials. Na een belletje had ik een afspraak met Ronald. Na accoord gegaan te zijn met de voorwaarden ging het snel, ik heb al een mooi artiesten profiel op hun website:       (https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/willem-den-brabander)

Ronald RHB:

Willem is een troubadour en heeft meer dan 500 liedjes in zijn repertoire, zo’n artiest is altijd fijn om aan de Artiestenstal” van Rood-Hit-Blauw toe te voegen. Willem is breed inzetbaar voor optredens, hij speelt zowel akoestich op gitaar (op kleine gelegenheden) maar evt. ook met geluidsversterking (voor overige optredens). Mooi om vanaf heden zijn muziekzaken via ons label te gaan verzorgen.

Op 8 September verschijnt de nieuwe single van Willem den Brabander en volgt meer nieuws.

Facebook Willem den Brabander:  

https://www.facebook.com/willem.denbrabander

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Willem den Brabander lanceert na enige tijd van afwezigheid nieuwe single ‘Een heerlijk gevoel’

De samenwerking die Willem den Brabander twee jaar geleden met Rood-Hit-Blauw producties is gestart vanwege z’n 2-taligesingle ‘Als de zon’/ ‘Wenn die sonne’ krijgt met ‘Een heerlijk gevoel’ een vervolg. Dat het zo lang op zich heeft laten wachten heeft grotendeels te maken met medische problemen. Zonder dat hij in de gaten had bleek hij een hartaanval te hebben gehad.
Willem had last van spierpijn in z’n onderarm en is daar in totaal vier keer mee naar de huisarts gegaan. Uiteindelijk wilde die arts hem een morfine spuit geven voor de pijn, maar Willem gaf aan toch liever voor een uitgebreid onderzoek naar het ziekenhuis te gaan. Daar constateerde men dat hij waarschijnlijk al twee weken had rondgelopen met de naweeën van een hartaanval. Hij mocht meteen blijven omdat men een stent wilde plaatsen. Na een week mocht Willem het ziekenhuis weer verlaten en inmiddels gaat het weer stukken beter.

Willem: ‘Ik kom zo langzamerhand weer op gang. Ik heb wel een tikkie gehad, maar dat ben ik alweer vergeten. Het leven gaat gewoon door en dat geldt ook voor de optredens. Ik heb twee vaste adressen in Valkenburg waar ik de gasten van deze hotels met mijn gitaar vermaak met een heel breed repertoire. Ik zit natuurlijk al meer dan een halve eeuw in het vak en ken meer dan 1000 liedjes. In de tussentijd heb ik ook talloze liedjes geschreven en gecomponeerd. Mijn nieuwe single ‘Een heerlijk gevoel’ lag al een paar jaar op de plank. Pasgeleden dacht ik eraan om deze plaat maar op te gaan nemen bij m’n vaste producer Will Geerlings. In principe krijgt hij alles aangeleverd op een presenteerblaadje. Ik ben naar z’n studio gegaan, heb het nummer ingespeeld en ingezongen zodat Will alleen nog maar het arrangement hoeft te maken. Op die manier werk ik al jaren en dat bevalt me prima. Het lied gaat over het gevoel dat je krijgt als je verliefd bent. Je denkt dan de hele wereld aan te kunnen. Ik herinner me echter zelf dat gevoel van vroeger nog heel vaag….’

Omdat Willem geen persoon meer is die voor de clipopname door de duinen wil lopen of op een kasteel wil staan, heeft hij gekozen om voor een green screen zijn kunstje te doen.

De CD-single ‘Een heerlijk gevoel’ is vanaf 30 augustus 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

De clip is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

Willem den Brabander ‘Een heerlijk gevoel’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring