Artiest banner

Wizard & VirgilVurr


Biografie/Nieuws

Ga schommelen of doe een leuk dansje op Tik Tok of Insta reels en WIN oa. een echte Schommel!

Heel Nederland schommelt voor leuke schommelactie !

De oorzaak van deze actie  is het bijzonder aanstekelijke lied Schommelen van Iwan Esseboom, Wizard & VirgilVurr.                                                                       Het lied word op radio oa. gedraaid bij FunX en overige Radio & TV-Stations pikken dit lied op en geven het langzaam maar zeker meer aandacht.

Rondom het lied  “Schommelen” is nu een leuke WIN actie bedacht.

Acties en reglement:

  • Maak een leuk Tik Tok of Insta Reels filmpje op Schommelen (Schommelen is te vinden in de app)
  • Uiteraard mag je het filmpje ook met je telefoon filmen en doorsturen
  • Een leuk TikTok-Insta Reels dansje of meezingen op een echte schommel, verzin iets leuks en verras ons!!
  • Zet je filmpje online op jouw socials en tag #RoodhitBlauw
  • Stuur jouw opname per mail naar info@roodhitblauw.nl
  • Alle inzendingen worden online gezet. (je geeft hiervoor toestemming)
  • Inzending sluit op Zondag 27 september 12.00
  • 27 September 18.00 worden de 10 leukste inzendingen beloond met een mooi verrassingspakket en uiteraard een echte schommel!!

Voorbeeld filmpje (Maar maak vooral je eigen leuke opname): https://www.tiktok.com/@roodhitblauw/video/6866032357640588549?lang=en#

Het persbericht op Facebook:

https://www.facebook.com/Schommelen-103729924777383

 

De CD single ‘Schommelen’ is verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Luister en oordeel zelf !! : https://fuga.ffm.to/schommelen

Wizard & VirgilVurr FT. Iwan Esseboom ‘Schommelen’’Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij:Rood-Hit-Blauw info@roodhitblauw.nl

Tel:06-21265490  Promotie: Pim van der Kolk (S.I.E.P)

Laatste Nieuws

Nederland gaat schommelen en dansen in Zomerhit die je niet meer uit je hoofd krijgt.

De kwalificatie ZOMERHIT wordt door diverse platenmaatschappijen vaak genoemd als men denkt die in handen te hebben. Ronald Visch van het hoog aangeschreven  label Rood-Hit-Blauw is ervan overtuigt dat ‘Schommelen’ van Wizard & VirgilVurr FT. Iwan Esseboom serieus kans maakt om in 2020 die ‘prijs’ in ontvangst te nemen. Volgens Ronald past het aanstekelijke lied, dat je niet meer uit je hoofd krijgt, thuis in het rijtje ‘Kleine wasjes, Grote wasjes’ van Trafassi en ‘Tuintje in mijn hart’ van Damaru en Jan Smit.

Het was Marco Riedijk van de Crazy Accordeons die Ronald attent maakte op dit lied. Ronald nam contact op met de Artiesten Wizard & VirgilVurr (Rajiv Mangroe & Virgil Paal) voor een vrijblijvend gesprek Dit resulteerde in een verbintenis tussen beide partijen. Naast het uitbrengen van hun liedjes gaat Rood-Hit-Blauw ook de boekingen verzorgen.

Volgens Rajiv krijgt hij sinds enkele dagen ontzettend veel vragen van dj’s waar de track te downloaden is. ‘Dat is een goed begin. Eigenlijk zijn we al ruim twee jaar bezig met dit lied. Ik maak al ruim tien jaar muziek en produceerde in mijn eigen studio rapnummers voor anderen. Sinds een jaar of drie leg ik samen met VirgilVurr de focus op ons zelf. Ik had zelf een refrein en een beat gemaakt van ‘Schommelen’. Virgil was erg enthousiast en stelde voor om Iwam Esseboom hierin te betrekken. Nadat Iwan in 1983 ‘Wittie visie’ lanceerde wordt hij op handen gedragen in Suriname, je kunt dit vergelijkbaar met André Hazes in Nederland. Iwan vond het ook een bijzonder lied en had er een goed gevoel bij en vloog hiervoor speciaal naar Nederland om zijn inbreng gestalte te geven. Ik heb samen met hem en Virgil de tekst geschreven waarin ‘Witte visie’ verweven is. Ondanks de lange voorbereidingstijd mag het resultaat er zijn’, aldus Rajiv, Virgil & Iwan.

De CD single ‘Schommelen’ is vanaf 19 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, geproduceerd door Dominique Mareels van DoVision, is te bewonderen bij de bekende clipzenders en op de socials.

Luister en oordeel zelf !! : https://fuga.ffm.to/schommelen

Wizard & VirgilVurr FT. Iwan Esseboom ‘Schommelen’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring