Artiest banner

DJ’S X-Ray en van Hees


Biografie/Nieuws

Na jarenlang hobbymatig draaien is er voor een aantal jaren terug een samenwerking ontstaan met deze 2 dj’s. Deze vrienden hadden beide na hun jarenlange ervaring de krachten gebundeld en daar was het begin van X-Ray & van Hees.
Voor 20 jaar terug klonken de eerste klanken van DJ-X-Ray door de speakers van een Grand-Cafe. Korte tijd later zijn de 2 maten gaan draaien in een feestcafe waar zij jarenlang de resident dj’s waren. Met veel enthousiasme zijn er veel feesten georganiseerd die uit zijn gegroeid tot een groot succes. Ook op feesten in het buitenland zijn deze dj’s te boeken, ze hebben gedraaid op een bruiloft op Ibiza, bedrijfsfeesten in Duitsland en Belgie en kroegen in Chersonisos.
Door de jarenlange ervaring zijn deze jongens zo “all-round” geworden dat niks te gek is.
Van Nederlandstalig tot House, van moombathon tot disco, 70’s 80’s 90’s alles kan voorbij komen, maar de muziekwensen worden altijd van te voren met de klant afgestemd! Mocht je iets bijzonders willen hebben voor een openingsdans of openingsact dan kunnen we in onze studio een voor jou speciaal gemaakte mix/uitvoering maken. Vraag gerust om meer informatie via onze contactpagina of onderstaande link.
Dus…  ben je op zoek naar entertainment voor je bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest, verjaardag, modeshow, niks is te gek

Dj’s X-Ray & van Hees zijn avondvullend te boeken eventueel met een RoodHitBlauw artiest van deze website

voor informatie Klikt U op de rode BOEK NU! button

Laatste Nieuws

Dj’s X-Ray & van Hees en RoodHitBlauw Artiesten in combinatie te boeken!

Omdat er regelmatig naar gevraagd werd en om aan de huidige wensen te voldoen zijn er afspraken gemaakt tussen X-Ray & van Hees en RoodHitBlauw Produkties om een gezamenlijk avondvullend programma aan te kunnen bieden.

X-Ray & van Hees: ‘Steeds vaker vragen cliënten om afwisseling tijdens hun feest, verjaardag, bruiloft of evenement in de vorm van een DJ in combinatie met een zanger en/of zangeres. Om aan deze wens te voldoen hebben wij contact gezocht met het platenlabel RoodHitBlauw van Ronald Visch’.

Ronald Visch: ‘De vraag van X-Ray & van Hees kwam niet geheel onverwacht en het idee zat al langer in de pijplijn. Nu de vraag steeds vaker naar voren komt om aanvullend aan elkaar een DJ met als afwisseling een Nederlandse artiest te plaatsen, is er een afspraak gemaakt en zijn er plannen uitgezet’.

De veelzijdigheid en jarenlange ervaring van beide organisaties maakt dat er van elk Feest, Verjaardag, Bruiloft of Evenement een succes gemaakt wordt.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring