Artiest banner

Mandy


Biografie/Nieuws

Zangeres Mandy sluit zich aan bij RoodHitBlauw Producties!

Zangeres Mandy kwam in gesprek met Ronald van Rood-Hit-Blauw Producties na een mailtje te hebben gestuurd naar hun website.

Mandy:

Na mijn mailtje kreeg ik al snel een uitnodiging voor een gesprek op kantoor in Nijkerk. Deze afspraak is geweest en er is duidelijk uitgelegd wat we kunnen verwachten. Naast de release van mijn muziek zal Rood-Hit-Blauw oa. ook een stukje management en ook mijn boekingen gaan doen.

Ronald:

Het is goed om een nieuwe artieste toe te voegen aan ons artiestenbestand

Mandy heeft naast haar zangkwaliteit ook de goede looks om succesvol te zijn.

We gaan Mandy haar muziek uitbrengen en begeleiden op de succesladder.

Zangeres Mandy…….Een Rood-Hit-Blauw artiest!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Zangeres Mandy Monté presenteert spraakmakende single ‘Ze noemen mij een simp’

Zangeres Mandy Monté gaf bij de lancering van haar autobiografische debuutsingle “Volle Kracht vooruit’ al aan dat ze minimaal twee nummer per jaar wilde uitbrengen. Haar zangcarrière krijgt, volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, met haar nieuwe spraakmakende plaat ‘Ze noemen me een simp’ zeker een impuls. Vooral in de regio Twente groeit haar populariteit. Dat komt mede door de samenwerking met Feestzanger Tom Linders die bekend staat als organisator van Nederlandstalige evenementen. Met de zomer in aantocht is Mandy bij meerdere volksfeesten te bewonderen waaronder hét grootste zomerfeest van Twente, namelijk de ‘Boeskool is Lös’ in Oldenzaal. Daarnaast deelt ze in de loop van het jaar diverse podia met Jannes, Tino Martin en Robert Pater. Kortom…Zangeres Mandy Monté timmert lekker aan de weg. Mandy: ‘Ik ben via café De Wigwam in Enschede, waar ik vroeger werkte, in contact gekomen met Maarten de Groot. De eigenaar van deze kroeg noemde zijn naam en dat is de reden dat ik contact opnam met deze producer van M-Works Music Productions. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat hem een liedje was aangeboden waarvan hij dacht dat het voor mij geschikt zou zijn. De melodielijn van ‘Ze noemen mij een simp’ sprak mij erg aan, maar ik had op dat moment nog geen enkel idee wat een simp was. Dat blijkt dus iemand te zijn die alles doet voor een ander. Iemand die zo wanhopig en geobsedeerd is door die persoon waardoor hij of zij alles doet om in de smaak te vallen. Ondanks dat de gevoelens niet wederzijds zijn, wordt diegene wel gebruikt en voor de gek gehouden. Het schijnt straattaal te zijn en de jongere generatie wordt hier dus mee opgegroeid. Mijn oudste zoon van 15 moest meteen lachen toen ik vertelde wat het onderwerp van m’n nieuwe single was. Qua timing is dit een perfecte plaat. Het bevat heerlijke zomerse klanken waar je vrolijk van wordt. Uiteraard ben ik voornemens om weer een groot aantal radiostations te bezoeken of telefonisch een interview te geven. Ik vind het geweldig dat veel stations me taggen als ze m’n plaatje draaien. Op die manier houden ze me mooi op de hoogte. Daar ben ik erg blij mee.’

De CD-single ‘Zij noemen mij een simp’ is vanaf 26 juni 2024 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Zangeres Mandy Monté…’Zij noemen mij een simp’ Een Rood-Hit-Blauw productie!

——————————————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl ism. RoodHitBlauw Producties

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring