Bart Heemskerk viert de heropening van de horeca met ‘Ze zei hallo’


Keer terug naar Nieuws

Bart Heemskerk liep al jaren met het idee rond om één van de allereerste hits van René Froger ‘Just say hello’ om te zetten naar het Nederlands. Deze ruim 30 jaar oude klassieker heeft Bart zelf van een Nederlandstalige tekst voorzien en als titel gekozen voor ‘Ze zei hallo’. Uiteraard verschijnt de single bij z’nvaste platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Muzikaal gezien heeft het Dutch Brew team, waar Bart al geruime tijd mee samenwerkt, alles uit de kast gehaald om er
een verschrikkelijk mooie productie van te maken. Vooral de toevoeging van de saxofoon zorgt ervoor dat het nummer voller, frisser én moderner klinkt dan de originele versie. Bart is ook erg blij met het juiste moment van lancering. In tegenstelling tot de promotie van zijn 3-tracks tellende EP ‘Hartendief’ die halverwege 2021 werd uitgebracht kan hij nu het land in om de radiostations te bezoeken. Daarnaast stromen gelukkig de optredens ook weer binnen zodat hij interactie heeft met het publiek. Dat is iets wat hij ontzettend gemist heeft.

Bart: ‘Het is qua boekingen echt een gekkenhuis. Binnen een paar dagen kreeg ik heel aanvragen voor optredens. Ik hoop dan ook dat dit voorlopig zo blijft en we niet weer een stapje terug moeten doen. In ieder geval heb ik veel aandacht besteed aan de opname van de single én de clipopname. De beelden hiervan zijn geschoten bij discotheek Club M in Noordwijk. Dat bedrijf is van m’n zwager. Hij heeft echt alles mogelijk gemaakt om met prachtige kleuren er iets bijzonders van te laten maken. Een tweeling vertokt de verhaallijn. Die clip moet je gewoon zien’.

De CD single ‘Ze zei hallo’ is vanaf op 9 maart 2022. De videoclip, opgenomen door Dreef Media zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Bart Heemskerk ‘Ze zei hallo’’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/bartheemskerk_zezeihallo
Link naar de videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=CV3csdvMRLQ Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/bart-heemskerk/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring