Belg, Marco Kimsen gaat Nederland en Belgie veroveren!


Keer terug naar Nieuws

Al een kleine 25 jaar is Vlaming Marco Kimsen actief als zanger/entertainer. Op zijn achtste leerde hij trompet spelen, wat later werd hij lid van de plaatselijke fanfare en nog wat later neemt hij zanglessen. Zodra de soundmixshows in opkomst zijn kruipt Marco regelmatig in de huid van zijn grote voorbeeld: Elvis Presley. Vanaf 1994 brengt de nu 52-jarige zanger eigen cd’s op de markt en maakt ook Nederland kennis met de Vlaming als hij in De Winkel Van Sinkel opduikt bij Veronica televisie. In Vlaanderen is Marco ondertussen een graag geziene artiest bij veel radio- en televisiezenders en daarnaast treedt hij ook regelmatig in het buitenland op.

Marc de Kimpe zoals de zanger eigenlijk heet, is een groot voetballiefhebber, hij is makelaar van beroep, en verder is hij gehuwd met Kristien en vader van een zoon en een dochter. De nieuwe single van Marco Kimsen is getiteld ‘Ik hou van alles wat je doet’, dat in Nederland op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt van Ronald Visch. Hij kreeg de Vlaming bij toeval in het vizier en is verguld hem te mogen toevoegen aan zijn produkties. Deze gloednieuwe zomerse plaat is helemaal op Marco’s  lijf geschreven: “Luister, kijk, dans en geniet”, aldus de zanger die zijn single uiteraard laat vergezellen door een prachtige videoclip in zomerse sferen!                                                                                      Marco Kimsen “Ik hou van alles wat je doet”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single Ik hou van alles wat je doet’ is nu verkrijgbaar en te streamen/downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar youtube: https://youtu.be/JNtIcFiUiwQ

Link naar boekingen en info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-kimsen/

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/track/0AVZAxbzYS1iCLnuggCF58?si=GqIDail4TuO7IuH9NB1Zyg

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614824343

Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/ik-hou-van-alles-wat-je-doet-single/1381409577

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2048435

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring