BenooZ brengt nieuwe single met reggae invloeden ten gehore!


Keer terug naar Nieuws

De afgelopen lange en warme zomer van 2018 zit nog vers in ieders geheugen. Die tijd van zon, zee, strand en vakantie heeft Ben van Hoof, als zanger beter bekend als BenooZ, geïnspireerd een single op te nemen in een stijl die past bij zomerse sferen namelijk: Reggae! ‘Geld speelt geen rol’ als het gaat om gezellige trip met je maten of gezamenlijk een kroegje opzoekt, althans dat roept Ben regelmatig al knipogend richting zijn vrienden. Na ‘Prachtige vrouw’, ‘Schoonheid zit van binnen’ en ‘Romeo’ is ‘Geld speelt geen rol’ de vierde single geworden van BenooZ welke uitkomt op het Rood-Hit-Blauw label.

Opnieuw is Ben zelf verantwoordelijk voor de tekst, muziek en het arrangement van het liedje waarvoor hij eigenhandig de gitaar- en keyboard partijen inspeelde, terwijl ook de eindmix werd vervaardigd in zijn eigen studio. Daarnaast is elders de blazers zang koor en drumpartij live opgenomen, kortom ook voor deze vrolijke nazomerproductie geldt: Geld speelt geen rol! Tot slot kregen de mensen waarmee Ben als -Prins Benjamin-, de carnavalsstichting van zijn woonplaats Putte vormden, een rol in de passende videoclip. Lekker boeiend al die verhalen over peperdure auto’s of 5 vakanties per jaar.. aandacht voor elkaar, dat is waar het om gaat in het leven aldus BenooZ. “Geld speelt geen rol”  boeiend en zeker niet vermoeiend !                                                    Geld speelt geen rol…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Geld speelt geen rol’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden/streamen op de bekende platforms. De videoclip is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ben-van-hoof/   T: 0164-602939

Spotify:https://open.spotify.com/album/1UBhPkmfNaGwZ2YAduor9i?si=ckQwNQ2rTHm-kWcn8UtNmA

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/615407319

Youtube: https://youtu.be/nJ4YbyEq97I

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2426642

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring