BenooZ kiest met nieuwe single niet voor “Ik hou van jou en ik blijf je trouw verhaal”


Keer terug naar Nieuws

‘Prachtige vrouw’, de eerste single van BenooZ welke begin 2017 verscheen, was een ode aan zijn vrouw. “De reacties waren allemaal positief en bij elk interview werd gevraagd of er een vervolg op zou komen”, aldus de 53-jarige zanger Ben van Hoof.Dus werd er een tweede liedje geschreven wederom door Ben zelf.Alle gitaar en keyboardpartijen werden door Ben  ingespeeld in zijn eigen “Muziekstudio Nose”.Het tweede nummer van BenooZ kreeg als titel; ‘Schoonheid zit van binnen’.

“Gekozen is voor een iets hoger ritme, een beetje in de Philadelphia-sound”, zo laat de inwoner van Putte weten. Ben koos bewust niet voor het standaard ‘Ik hou van jou en blijf je trouw’-verhaal en daarnaast bevat het liedje liefst drie modulaties. “Een muzikaal hoogstandje”. Om het nog meer te profesionaliseren werden er ook echte blazers aan toegevoegd. De track is in de studio bij Laurens van Wessel verder bewerkt en afgemixed net als met Ben ‘s eerste single ‘Prachtige vrouw. Het via Rood-Hit-Blauw Produkties verschenen ‘Schoonheid zit van binnen’ van Benooz is een uptemo swingende en radiovriendelijke single geworden. Een liedje met pakkend zomers geluid en met een rake en confronterende tekst.

Link naar Spotify:  https://open.spotify.com/album/6eTIAPo5m5flEj03dTl4RS

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613302906

Link naar de videoclip op youtube: https://youtu.be/uj0G31yLCmQ

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de nieuwsbrief of het youtubekanaal roodhitblauw

Schoonheid zit van binnen – BenooZ (Ben van Hoof)…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring