Berrie Swertz vanaf NU onder platenlabel Rood-Hit-Blauw !


Keer terug naar Nieuws

Het platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties is al meer dan 30 jaar actief in de muziekbranche en wordt geroemd om zijn inzet en juiste start voor Nederlandstalige artiesten naar een goede carriere als artiest. Een kleine greep van artiesten die onder dit label hun carriere succesvol starten zijn oa: John de Bever, Willem Barth, John West, Frank Smeekens, Henk Bernard. Op het einde van 2021 wordt er nu alweer een artiest toegevoegd aan deze groeiende stal.

Berrie:

Ik kende het platenlabel RHB al langer en omdat ik mijn muziekplannen eens met iemand wilde bepreken heb ik Ronald Visch gebeld om te peilen of er interesse en een samenwerking mogelijk was. Na een gezellig onderhoud in Nijkerk was er al snel een accoord en werd er ook direct een plan uitgestippeld voor de komende tijd. Ik zal vanaf nu onderdeel uit gaan maken van een label met daaronder veel leuke artiesten. De eerste 2 gecoverde liedjes die ik al klaar had tw: ‘Alisha’ en ‘De straat is mijn woning’ worden op 31 december digitaal gereleased. Hierna zullen we de studio induiken om een nieuw eigen lied op te nemen en deze medio maart 2022 uit te brengen.

Ronald (RHB):

Wesley van Gorp een goede vriend van Berrie Swertz, hij was het die mij tipte dat Berrie op zoek was naar een goede partner die hem kon helpen met zijn liedjes en carriere als zanger. Heel mooi om nu al te kunnen melden dat ook Berrie Swertz aansluit bij onze stal met veel Nederlandstalige artiesten.

We hebben al een goed idee voor de volgende track, het plan is spoedig de studio in te duiken voor de opname hiervan.

Info & Boekingen:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/berrie-swertz/

Track: Alisha / De straat is zijn woning

Spotify: https://open.spotify.com/album/05YUpEoizVEXRVU64FIStN?si=-XaMiuu5R9OUXiXvbrwymQ

Youtube:

Clip gemaakt door RTV Media en mmv de mooie figurante DJersy KJ

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring