BREAKING NEWS!!! Crazy Accordeons as maandag op TV in SBS 6 programma Ik geloof in mij


Keer terug naar Nieuws

Crazy Accordeons kondigden onlangs op hun Facebookpagina al aan dat op 30 maart hun nieuwe single ‘Mijn accordeon’ zal verschijnen. Wat ze op dat moment nog niet konden en mochten zeggen is, dat ze op maandag 29 maart om 21.30 uur als deelnemers van het SBS 6 programma ‘Ik geloof in mij’ worden voorgesteld aan televisiekijkend Nederland! Clipmaker Ron Schmid en zijn onnavolgbare camera-assistent Said Bounadir zijn ook van de partij en draaien een videoclip van dit nieuwe en aanstormende duo: de Crazy Accordeons. Aansluitend op deze TV-Uitzending zal hun nieuwe CD-single ‘Mijn Accordeon’ direct officieel en landelijk verschijnen. De single is dan te zien en te streamen op de bekende platforms!

Wilt u niets missen en het nieuwe liedje “Mijn accordeon” direct als 1e ontvangen? klik dan NU op onderstaande pre-savelink en daarna op het portal waar je altijd luistert, het nieuwe liedje zal dan direct nadat het uitkomt automatisch (en gratis) in jouw playlist verschijnen.

https://fuga.ffm.to/mijnaccordeon

Crazy Accordeons ‘Mijn Accordeon’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw ProduktiesHit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: www.roodhitblauw.nl/artiesten/crazy-accordeons/

Voor de redactie(s): Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring