Broertje van Mart Hoogkamer “Luciano” brengt zijn debuutsingle “Mijn Vriend” onder bij Rood-Hit-Blauw en zorgt daarbij voor kippenvel!


Keer terug naar Nieuws

Als de geschiedenis zich herhaalt kan het zo maar zijn dat Luciano Vermeer in de voetsporen van z’n broer Mart Hoogkamer zal treden. Mart nam in 2008 deel aan een zangwedstrijd en werd tweede. Hij bereikte de finale van Holland Got’s Talent, werd uitgenodigd bij de Halftime Show van Toppers in Concert en is onlangs toegevoegd aan de vaste line up van het Mega Piraten Festijn. Luciano deed afgelopen oktober mee aan een talentenjacht en brengt nu z’n debuutsingle uit.

Het begon allemaal met een berichtje dat Luciano van Henny Thijssen kreeg. ‘Henny schreef dat er in oktober 2018 een talentenjacht in Groningen (Huize Maas zingt Hazes) plaats zou vinden en dat ik mij daar voor op moest geven. Ik was helemaal van slag. Dat hij mij daarover tipte vond ik erg bijzonder en ik gaf me op. Ik ging er blanco in en zong het nummer ‘Laat mij alleen’ van André Hazes. Nadat bekend was dat ik de talentenjacht gewonnen had sprong ik een gat in de lucht! De hoofdprijs was een singleopname bij Terry West Productions in Nieuwe Pekela’, glundert Luciano.

Henny Thijssen kreeg de opdracht om een passende tekst voor Luciano te schrijven. ‘Omdat ik 16 jaar ben vond Henny het geen goed idee om over verliefdheid te zingen. Na een leuk gesprek over mijn leven kwam hij tot een verrassend onderwerp, namelijk het kinderpardon. Het gaat over een vriend die van de regering het land uit moest. In de clip speelt m’n beste kameraad Waleed mee omdat het liedje ook een klein beetje over hem gaat’, verklapt Luciano.

Henny Thijssen nam contact op met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, en bracht Luciano’s plaat hier onder. Na het horen van ‘Mijn vriend’ kreeg hij kippenvel, ‘Ik ben ervan overtuigt dat Luciano een glansrijke zangcarrière staat te wachten. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan kan leveren’, aldus Ronald Visch.

De CD single ‘Mijn vriend’ is vanaf 6 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/luciano-vermeer/

Youtube: https://youtu.be/4f05DvsoRsM

Spotify: volgt nog

Apple Music./ITunes: volgt nog

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616130625

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=3363626

Luciano Vermeer ‘Mijn vriend’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring