Bryan Jongsma is de nieuwste aanwinst op het snelgroeiende label RoodHitBlauw Producties!


Keer terug naar Nieuws

Bryan deed onlangs mee aan de goed aangeschreven talentenjacht (Stanley) Hazes zoekt de Voice. Hij heeft daar de finale behaalt die op 27 mei a.s. zal plaatsvinden!

Bryan:
In de jury was Ronald aanwezig, die ik direct na afloop sprak voor een afspraak bij hem op kantoor. De afspraak heeft plaatsgevonden en we hebben in goed overleg afgesproken samen te gaan werken. Ik kijk er al naar uit en ik ben zeer benieuwd wat de single, die 24 Mei zal uitkomen, mij gaat brengen!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring