Carna’valt’ – Johan Vlemmix heeft de poppen aan het dansen


Keer terug naar Nieuws

 Eindhoven: Ondernemer en positiviteitsgoeroe Johan Vlemmix heeft zich gebogen over het aankomend carnaval. Maar nu heeft hij echt de poppen aan het dansen want zelfs zijn poppen kunnen niet stil blijven zitten met zijn nieuwste carnavalsnummer ‘mondkapje’. Een regelrechte meezinger die je meteen in de feeststemming brengt.

“In deze bizarre periode kunnen we maar beter van de nood een deugd maken”, aldus Vlemmix. Vanaf december is het dragen van een mondkapje verplicht en Vlemmix probeert er met dit nummer iets feestelijks van te maken. En dat is gelukt. Vele liedjes heeft deze ras entertainer al op zijn naam staan waarvan ‘Een bussie vol met Polen’ toch wel een hit genoemd mag worden. Dit nieuwe nummer zou zomaar eens de carnavalshit van het jaar kunnen worden.

Ook al gaan vele activiteiten rondom carnaval niet door, Johan Vlemmix en zijn nieuwe singel ‘Mondkapje’ zorgen er voor dat Carna…niet…valt!

 

Linkje(s):

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/track/4WHztUJODkYgisbfdel8v6?si=lCIy90dRQWC-teJr7hPf-w

 

Link naar clip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=J2fhfWM07Ow

 

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/johan-vlemmix/

 

Johan Vlemmix – Mondkapje….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring