Chris Haverman raakt fans met gevoelig lied!


Keer terug naar Nieuws

Chris Haverman kondigde onlangs al aan dat er voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling zou gaan. Op het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch verschijnt z’n nieuwe single ‘Hoog in de hemel’. Het is volgens Chris een prachtig lied met een serieuze boodschap waar velen zich in kunnen vinden.

Het betreft een cover van de Belgische zanger Michael Lanzo. ‘De tekst sprak me heel erg aan. “Soms denk ik terug aan de dagen, dat ik jou alles kon vragen. Jij wist echt op alles steeds het antwoord”. Dan denk ik gelijk aan m’n opa die twee jaar geleden is overleden. Ik kon altijd op hem terugvallen. Ik weet zeker dat mijn opa hoog in de hemel op de eerste rij zit en van bovenaf meekijkt’, aldus Chris.

De vraag om dit lied te coveren stelde Chris aan Manfred Jongenelis. ‘Het bleek dat de originele versie ook in zijn studio was opgenomen. Hij vond het geen enkel probleem dat ik er nieuw  leven in wilde blazen. De muziekband heb ik speciaal aan laten passen op de muziekstijl van m’n opa. Naast een hoog accordeongehalte is het iets rustiger geworden. Het is wel heel iets anders dan wat men van mij gewend is, maar ik hoop dat veel mensen zich hierin kunnen vinden’.

De CD single ‘Hoog in de hemel’ is vanaf 6 maart 2019 verkrijgbaar en te beluisteren en te bekijken op de bekende platforms.

Chris Haverman ‘Hoog in de hemel’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Linkjes:

Spotify: https://open.spotify.com/album/3U6H4c27LB29eQA85r7prH?si=C7TyOeX6QNelJK6-2MKiVw

Apple Music./ITunes:

https://itunes.apple.com/nl/album/hoog-in-de-hemel/1454527987?i=1454527988

DEEZER: https://www.deezer.com/us/album/88906032

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113776122

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring