Chris Haverman’s nieuwe single bevat gevoelige tekst !


Keer terug naar Nieuws


Chris Haverman brengt op 6 Maart zijn nieuwe single uit en maakt alvast de titel bekend!

Chris Haverman:
In overleg met mijn platenmaatschappij (Rood-Hit-Blauw) en de studio (Manfred Recordings)gaat voor mij een al lang gekoesterde wens in vervulling. Ik heb nl. de track “In de Hemel” opgenomen, het is een prachtig lied met een serieuze boodschap waar velen zich in kunnen vinden volgens mij. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe mijn fans en luisteraars dit gaan vinden
Binnenkort meer nieuws over Chris Haverman en zijn nieuwe single “In de Hemel” !
Meer weten of Chris boeken? https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/chris-haverman/
Chris Haverman…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring