Chris Haverman’s nieuwe single ‘Je moest eens weten’ (wat ik allemaal van plan ben) De nieuwe slogan voor in de kroeg??


Keer terug naar Nieuws

“Een prima stemgeluid met een volwassen sound”, zo typeerde Ronald Visch, van het welbekende Rood-Hit-Blauw label, afgelopen november Chris Haverman ten tijde van de release van de single ‘Waar is die meid’. Chris wordt door de insiders binnen de volksmuziek gezien als één van de aanstormende talenten. Deze in Raalte gevestigde twintiger lanceerde drie jaar geleden praktisch tegelijk zijn debuutalbum ’n Goed begin’ als zijn allereerste single ‘Een glimlach van jou’.

Al met al een vliegende start van een zangcarrière dat hem meteen interviews door heel het land opleverde, terwijl hij direct ook zijn opwachting mocht maken bij het populaire muziekprogramma Toppers van Oranje. ‘Je moest eens weten’ (wat ik allemaal van plan ben), is alweer de vijfde single van Chris Haverman. Dit door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde liedje werd door Manfred Jongenelis geproduceerd. Deze levendige feestplaat herbergt een pakkend hoog tempo en zal naar verwachting menig zaal en kroeg op z’n kop gaan zetten. En dan die kreet…. ‘Je moest eens weten..’, gaat én niet meer uit je hoofd, én zal voor het publiek wel eens een heuse slogan kunnen gaan worden in de uitgaansgelegenheden. Wat zou Chris toch allemaal van plan zijn…? Benieuwd..? Kijk snel de videoclip gemaakt door Karl – Kaska Produkties

Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/chris-haverman/

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/track/3cgBRIW4YmANZAU1jTj5xf?si=LMbsv1QMR7GPTlw-POcnjA

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614695776

Chris Haverman…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring