Corne Delanos laat lied ‘Voor Sonja doe ik alles’ van Highway opnieuw glimmen !


Keer terug naar Nieuws

Het oppoetsen van oude klassiekers is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Ook Corne Delanos is overstag
en brengt bij zijn nieuwe platenlabel Rood-Hit-Blauw de Highway evergreen ‘Voor Sonja doe ik toch alles’ in een
verfrissend jasje uit. Corne kan zich van vroeger nog goed herinneren dat hij met z’n vader naar optredens van Highway
ging als ze in de buurt van Tilburg kwamen. Het nummer ‘Voor Sonja doe ik alles’ is hem altijd bijgebleven. Samen met Wilbert
Pigmans is hij om tafel gaan zitten en dat heeft geresulteerd in een nieuwe muziekband. Qua tekst zijn er een paar aanpassingen gemaakt om er een persoonlijk tintje aan te maken. Daarom is de titel ook ‘Voor jou doe ik toch alles’ geworden.

Corne: ‘Eigenlijk is de tekst bedoelt voor mijn vriendin Dewi waar ik ondertussen al een kleine tien jaar mee onder 1 dak woon. De opnames vonden plaats bij de Music Experience Studio in ’s Hertogenbosch. Binnen een half uur had ik het nummer ingezongen en ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat. Tijdens de clipopname bleek het nummer een schot in de roos. Vrijwel iedereen kent het nummer van weleer en als dat een voorbode is van wat nog gaat komen, heb ik geen klagen. Het lied nodigt mensen uit het mee te zingen.

Dat het niet bij deze single gaat blijven is een feit. Corne is voornemens om toch wel een stuk of 3 producties per jaar te lanceren. Tot nu toe vertolkte hij tijdens z’n optredens allemaal covers. De 45- jarige entertainer uit Tilburg denkt dat het toevoegen van eigen liedjes aan zijn repertoire alleen maar leuker gaat worden. De eerste keer dat het publiek zijn nieuwe liedje kan horen zal zijn op 23 juli tijdens de kermis editie van Corne Delanos and Friends bij Café Taverne in Tilburg. In het gezelligste café aan de Bredaseweg zal Corne worden bijgestaan door een aantal collega-artiesten waaronder Frank Smeekens.

De CD single ‘Voor jou doe ik toch alles’ vanaf 20 juli 2022 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Corne Delanos ‘Voor jou doe ik toch alles’…..Een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/cornedelanos_voorjoudoeiktochalles

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/corne-delanos/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring