Daisy geeft ‘Wijze lessen’ mee aan luisteraars


Keer terug naar Nieuws


“Mijn doel is om meer bekendheid te krijgen maar vooral de mensen te laten genieten van mijn muziek, dat doet mij goed en is mijn leven”, aldus zangeres Daisy Talens. Zij is de nieuwste aanwinst binnen de Rood-Hit-Blauw familie. De geboren Alkmaarse die vanaf haar achttiende zingt, én platenbaas Ronald Visch hebben elkaar gevonden als het gaat om het muzikale toekomstperspectief van Daisy. De laatste jaren dient zij zich nadrukkelijk aan binnen het circuit met haar performance, een uitstekende stem en haar liedjes. Ze droomde er als kind al van op de bühne achter een microfoon plaats te mogen nemen, ze figureerde in een videoclip en trad toe tot het Alkmaars Showballet en bracht al enkele goed opgepikte singles op de markt.
De verwachting is dat Daisy nu positief gaat verrassen met het door Pascal de Vormer geschreven en gecomponeerde nummer; ‘Wijze lessen’. Het eerste resultaat van Daisy ’s verbintenis met Rood-Hit-Blauw Produkties dat afkomstig is uit de studio van Sonic Solutions. Een levenslied pur sang over een partner die jou helemaal voor zich wist te winnen met alleen mooie zoete verhalen, uiteraard ver bezijden de waarheid! De ‘Wijze lessen’ die je hieruit trekt neem je voor de rest van je leven met je mee! Een attractieve en sprankelende meezinger dat na een indringend intro overschakelt naar een liedje met hoog feestgehalte. Daisy Talens ligt dan ook helemaal op koers haar doelen te bereiken!

Info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/daisy-talens/
Spotify: https://open.spotify.com/track/0Ti4sZfhZlDMelG6bpPqnx?si=i7o8WrlPRnSUCt45YA0oGg
Youtube: https://youtu.be/EVv4bAgvsQ8
Itunes/Apple Music: https://itunes.apple.com/nl/album/wijze-lessen-single/1406724155
Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615036649
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/zoeken?keyword=wijze+lessen

Daisy Talens – Wijze lessen…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Wijze lessen’’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring