Daisy Talens gaat de zomer in met ‘Zonder jou’


Keer terug naar Nieuws

 

Het jaar 2019 begon voor Daisy Talens muzikaal boven verwachting goed. Dat had alles te maken met de lancering van het eerbetoon dat ze middels haar versie van ‘Vuile huichelaar’ bracht aan Renee de Haan. Nog steeds plukt ze daar de vruchten van. Met de opvolger ‘Zonder jou’ die op het label Rood-Hit-Blauw verschijnt, gaat ze zeker een groot publiek blij maken. De vrolijke melodielijn en het hoge accordeongehalte vormen de basis van deze radio-en fanvriendelijke single.

 

Daisy kreeg de demo aangeboden door tekstschrijver Pascal de Vormer die ervan overtuigd was dat het bij haar zou passen. ‘Ik ben Pascal heel erg dankbaar dat hij aan mij dacht. De tekst zal menigeen die in een grillige relatie zit aanspreken . “Eindelijk rust in de liefde zonder jou……Voorwaardelijk bleek niet voor altijd en je leefde je eigen leventje en jaagde mijn op stang. Zonder jou voelt alles meer dan goed en zonder jou is alles beter”. Ik vind het best spannend en hoop dat het een mooie opvolger is voor ‘Wijze lessen’ en Vuile huichelaar’, bekent Daisy.

 

Daisy heeft gekozen om ‘Zonder Jou’ door de mannen van Sonic Solutions te laten produceren. Ze wisselt vaak af tussen de studio’s van Manfred Jongenelis en Sonic Solutions uit Roosendaal. ‘Manfred is gespecialiseerd in de volkse sound. In Roosendaaal hebben ze andere kwaliteiten waar zij in uitblinken. Met beide partijen werk ik graag samen’, aldus Daisy.

 

Clipproducent Robert Vegt (RTV Media) behoort inmiddels ook tot het team waar Daisy graag mee samenwerkt. De verhaallijn wordt uitgebeeld in oa. een park en een winkel bij haar in buurt. En dan bedoelt ze niet Benidorm. Een groot deel van het jaar vertoeft ze in deze favoriete Spaanse badplaats waar ze dan vier dagen per week optreed.

 

De CD single ‘Zonder jou’  is vanaf 19 juni 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

 

Daisy Talens ‘Zonder jou’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/daisy-talens/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=s1u0rdwZjI0

Spotify: https://open.spotify.com/track/5w1JZJ8SiqM5TVKksne8NY?si=0W2YZU4nToGjKyYnTCBsyw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/zonder-jou/1468891413?i=1468891414

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/100456382

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113824769

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring