Dani Raben sleutelt met zijn team aan muzikale carrière!


Keer terug naar Nieuws

De in Doetinchem geboren Dani Raben heeft zijn hobby als motorcrosser terzijde geschoven om zich helemaal te kunnen gaan richten op de muziek nadat zijn tante hem stimuleerde de microfoon ter hand te nemen. De 20-jarige Dani bracht eerder dit jaar zijn debuutsingle ‘Als je zegt het is voorbij’ op de markt. Dat smaakte zó naar meer, dat Dani nu alles uit de kast haalt om te gaan slagen als zanger & entertainer!
De muziekmarkt veroveren dat is de ambitie nu van deze inwoner van Dinxperlo die in Rood-Hit-Blauw produkties van Ronald Visch de ideale partner vond om één en ander trachten te gaan realiseren. Gezamenlijk wordt gesleuteld aan de muzikale toekomst van Dani en de single ‘Geef mij de nacht van mijn leven’ is hiervan het eerste resultaat. Marco Luesink schreef en componeerde deze energieke en pakkende meezinger die in Studio Evolution werd opgenomen. Samen dansen met je grote liefde aan de vooravond van een overgetelijke nacht.. Dani Raben vertelt je er alles op zijn gloednieuwe single! Clipopname: Robert RTV Media
Links:
Info & Boekingen: Spotify: https://open.spotify.com/album/3P3amStpyh1N94cM39hqzE?si=4G0x6V_BQmOHWTMtC91fig

Youtube: https://youtu.be/XtuLqJkFfo0

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615248561

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2916939

Dani Raben – Geef mij de nacht van mijn leven…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring