Dania zet grote stap voorwaarts met haar nieuwe single ‘Juanito’


Keer terug naar Nieuws

Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties via de mail een liedje van Dania Schopman kreeg toegezonden door producer Roy Otters, werd hij enthousiast. Ondanks het feit dat het bijna 17 jarige zangtalent uit het Overijsselse Diepenveen nog een jonge stem heeft, denkt Ronald door de juiste begeleiding te bieden, haar stapjes hoger te kunnen brengen.

Ronald had Dania al een tijdje in het vizier vanwege haar clips op
Youtube. N.a.v. de mail werd er een afspraak gemaakt op het
kantoor van de platenmaatschappij in Nijkerk. Daar werd gesproken over haar muzikale toekomst en de rol die Ronald daarin kon spelen. Uiteindelijk resulteerde dat in een samenwerking.

Het idee om de jaren ’70 hit ‘Juanita’ van Nick mcKenzie nieuw leven in te blazen is afkomstig van Dania’s moeder. ‘Mijn moeder is lid van een Facebookgroep die liedjes van vroeger met elkaar delen. Ze vroeg of het me iets leek om deze plaat als single uit te brengen. De vrolijke melodie stond mij wel aan. Wij stelden het voor aan de studio die vervolgens een nieuwe orkestband heeft gemaakt. Mijn stiefvader heeft ook aan de tekst van ‘Juanito’ meegeschreven. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat’, glundert Dania.

Onlangs is Dania geslaagd voor het MBO en start na de vakantie de opleiding verpleegkundige IG niveau 4 voor verloskundige. Haar wens is om aansluitend de opleiding gynaecologie te volgen. Daarnaast wordt ze regelmatig gevraagd voor modellenwerk. Dat heeft ze te danken aan de Miss verkiezing waar ze aan mee heeft gedaan. Kortom Dania is een meisje met veel toekomstplannen.

De CD single ‘Juanito’ is vanaf 12 augustus 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Dania….’Juanito’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info:

Boek direct : 06 – 83105137 /

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dania-schopman/

Link naar Streaming/download portals: https://fuga.ffm.to/juanito

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring