Danny Everett & Victoria Eman hebben leuk nieuws!


Keer terug naar Nieuws

De Vergeten Liedjes “The Forgotten Songs” gezongen door het duo Danny & Victoria is nl. het nieuwe showthema van dit duo, dit met ’n knipoog naar het legendarische zangduo Sandra & Andres. Zij vertegenwoordigden in 1972 Nederland het Eurovisie songfestival met het lied “Als het om de liefde gaat”. Zangeres Victoria Eman is Danny’s achternicht en speciaal voor deze nieuwe show hebben zij een Nederlandstalige versie van het liedje Mama Mia opgenomen. Zanger, producer en  tekstschrijver Dries Holten (bekend van Sandra & Andres) gaf aan dat hij trots is op deze zomerse uitvoering van zijn liedje Mama Mia. Het duo Sandra & Andres hadden hier in de zeventiger jaren een grote hit mee.

Danny Everett (Herman van der Velden-Indo dreams Music) heeft de Nederlandse tekst zelf geschreven en bedoeld als een dansliedje met ’n zomers tintje. Ook omdat er nooit een Nederlandstalige versie van gemaakt is vond dit duo het een leuk idee dit uit te brengen.

Indo Dreams Music heeft gekozen voor deze show omdat er veel vraag is naar golden oldies muziek van bekende zangduo’s zoals; Sandra & Andres, Frank & Mirella, Donny & Marie Osmond, Cindy & Bert, Cheryl Crow & Willie Nelson en Jan Keizer en Annie Schilder.

De stemmen van Danny en Victoria geven een warme en eigen kleur aan deze mooie liedjes met een frisse zomerse sound om het publiek weer terug te laten dromen naar de tijden van weleer.

Speciaal voor Moederdag (10 mei a.s.) is er een leuke actie opgezet door Indo Dreams Music en RHB. 10 moeders maken kans op de nieuwe cd single Mama Mia en een mooie bos bloemen. Meedoen? Meer info? Ga dan naar:

https://www.dannyeverett.nl/moederdagactie.html

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/danny-victoria/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=60SmHZZRKDQ

Spotify: https://open.spotify.com/track/1uua0t32NVIzgN3ymmetHn?si=OfWtT8LXQqGzQKHH_mu2uw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/mama-mia-single/1507085309

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/140454042

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=114018072

Danny & Victoria …Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring