Danny van Loon hoopt de mensen te raken met zijn nieuwe liedje ‘Samen’


Keer terug naar Nieuws

Danny van Loon heeft aan den lijfe ondervonden dat het heel raar kan lopen in de muziekwereld. Nadat Danny afgelopen februari zijn feestkraker ‘Losss’ lanceerde kon hij nog niet voorspellen dat een maand later door het coronavirus de hele wereld er heel anders uit zou zien. In plaats van ‘Losss’, ging de horeca op slot, met als gevolg dat zijn zangcarrière ook stil kwam te staan. Gelukkig is zingen voor Danny een uit de hand gelopen hobby en ging zijn normale inkomensstroom als transportondernemer gewoon door.

Met z’n nieuwe single ‘Samen’ die bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt hoopt Danny de mensen te raken. Tekstschrijver Hans Louws kreeg de opdracht om de gedachten van Danny om te zetten in een lied. ‘Ik vroeg me af hoe iedereen zich op dit moment voelt door de corona. Hoe kun je de mensen weer vrolijk maken door samen te zijn. Genieten, elkaar weer een keer zien, lekker dansen en dat je echt aan iemand duidelijk kunt maken dat jij die persoon bent waar je dergelijke dingen samen mee wilt gaan doen. Dat is super gelukt’, meent Danny.

De mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal hebben alles uit de kast gehaald om het zomerse gevoel dat Danny voor ogen had te verwezenlijken en dit verwerkt met de juiste instrumenten. ‘Producer Joris van Dijk is inmiddels een goede vriend van me geworden. We hebben goed naar elkaar geluisterd. Nadat ik de demo hoorde kreeg ik meteen het ‘wauw’ gevoel. Dat straalt ‘Samen’ ook uit. Ik denk er serieus over na om ook een Engelstalige versie op te nemen’, onthult van Loon.

De bijbehorende clip wordt binnenkort opgenomen door Karl Kaspers en zal op diverse Radio- & TV Stations te zie zijn.

De CD single ‘Samen’ is vanaf 8 juli 2020 verkrijgbaar via al de bekende platforms. Danny van Loon ‘Samen’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Linkjes:
Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/danny-van-loon/

Spotify:https://open.spotify.com/track/7GZoj26G0XY8ylBPP0hvdZ?si=FVm8mHzDQMKk OCKSY0Vlkg

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/samen/1521637476?i=1521637478

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/157850462

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring