Danny van Loon maakt comeback op Rood-Hit-Blauw label!


Keer terug naar Nieuws

Het is even stil geweest omtrent de uit Roosendaal afkomstige zanger Danny van Loon. Dat hij geen onbekende is in het artiesten circuit maakt zijn CV duidelijk:

Danny stond al op diverse grote podia en heeft al mooie TV-Opnames gedaan: Brabant Party, Regio Tap in Enschede, Top of Flop bij de Vara met PauL de Leeuw en Giel Beelen, Life 4 you bij Carlo en Irene in de Battle zijn slechts een greep uit die prestaties.

Danny:

Ik ben een tijdje noodgedwongen gestopt met zingen. In ons familiebedrijf (Elst Transport, gespecialiseerd in Bouw en Industrie,) ben ik Directeur/Eigenaar, uiteraard vergt zo’n baan veel tijd en energie, maar het bloed kruipt na een tijdje waar het niet gaan kan en het zingen heeft ook altijd een belangrijke plek in mijn hart gehouden. Na contact gehad te hebben met Rood-Hit-Blauwhebben we besloten een mooie Comeback te maken en weer vol voor mijn zangcarriere te gaan!

Boekingen & Info Danny: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/danny-van-loon/
Tel: 06 – 14357628

Binnenkort volgt meer nieuws over Danny en zijn nieuwe single!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring