Dave Korteweg presenteert nieuwe single ‘Als jij lacht’.


Keer terug naar Nieuws

Ruim een maand geleden kondigde platenlabel Rood-Hit-Blauw aan dat Dave Korteweg na een uitstapje terugkeert naar het label van Rood-Hit-Blauw. Twee jaar gelden begon de samenwerking en dat resulteerde in z’n debuutsingle ‘Ik laat jou nooit meer gaan’.

Vanwege het winnen van een talentenjacht, kreeg hij een single opname in een andere studio, met daarbij de release en promotie van deze single op een ander label.

‘Deze single heeft helaas niet hetzelfde gebracht als mijn eerste single.

Ik kan niet anders zeggen, dat de manier van werken met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw heel anders is verlopen. Daarom ben ik ook blij met de hernieuwde samenwerking’, glundert Dave.

De nieuwe single is opgenomen in de studio van Jeroen Dirksen. Dave reageerde op een bericht van Jeroen, dat twee nummers op de planken had liggen, waar hij kandidaten voor zocht. Omdat ik op zoek was naar een nieuw liedje, stuurde ik hem een berichtje dat ik belangstelling had.

Nadat ik beide nummers had beluisterd, koos ik voor het vrolijke lied ‘Als jij lacht’. Het draait om een lachende vrouw waar je blij van wordt en het zonnetje laat schijnen.

De tekst is geschreven door Pascal de Vormer i.s.m. Jeroen Dirksen. De verhaallijn wordt uiteraard uitgebeeld in de door Robert Vegt geschoten clip. Een kameraad en zijn vriendin spelen de hoofrol in deze spontane clip’, verklapt de uit Arnhem afkomstige zanger.

De singlepresentatie vindt plaats op zaterdag 28 september.

Het adres voor Let’s Party: Café Ons Huis, De Brink 9 in Elden.

Artiesten die deze avond zullen optreden zijn oa: Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Frank van Etten, Tony van Boxtel, Tinus Hoekstra e.v.a. Deze release party wordt vooraf gegaan door de officiële landelijke release van de single op woensdag 25 september.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dave-korteweg/

Youtube: https://youtu.be/eTO6tbpCCBA

Spotify: https://open.spotify.com/track/47egYMICLRLBY7DiJmEUzE?si=a9s_Lg3pTaC06ET_Wc1YLw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/als-jij-lacht/1480826624?i=1480826625

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/111935532

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113866747

Dave Korteweg…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring