Dean Molenaar komt met sublieme dansbare single ‘Alles wat ik wil’


Keer terug naar Nieuws

 

Alles wat ik wil, lees ik in je ogen. Over die gave zingt Dean Molenaar in zijn tweede single ‘Alles wat ik wil’ die wederom bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt. Terwijl Dean op het moment van de release nog heerlijk geniet van zijn welverdiende vakantie in Spanje heeft Ronald Visch van RHB ervoor gezorgd dat het vrolijke nummer via diverse portals te streamen is. Als Dean op 23 september weer voet op Nederlandse bodem zet kan hij gelijk aan de bak met de promotie van deze dansbare single. Daarnaast moet er nog een datum gepland worden voor de clipopname. Hier was Dean nog niet aan toegekomen, maar dat komt volgens hem helemaal goed.

Dean:’Mijn debuutsingle ‘Een rondje liefde’, die in het begin van dit jaar werd gelanceerd heeft het boven verwachting super gedaan. Veel Nederlandstalige radiostations namen hem op in de playlist. Voorafgaand aan deze release stond ik grotendeels op podia in de regio Haarlem. Inmiddels word ik in het gehele land geboekt. Daar ben ik heel erg blij mee. Daarom ben ik ook voornemens om regelmatig nieuwe platen uit te brengen. Mijn nieuwe single is ook weer geschreven door Pascal de Vormer. Ik gaf aan dat ik na de voorgaande kroegenhit graag een single wilde hebben met een zomers tintje. We zijn samen gaan zitten en ‘Alles wat ik wil’ is daar het resultaat van. Het team van Sonic Solutions heeft vervolgens mijn wens vervuld om veel instrumenten te gebruiken’.

Samen met Pascal de Vormer is er ook al gesproken over aantal opvolgers. Sterker nog, er liggen al 2 concepten op de plank die in een later stadium uitgewerkt worden. Ook is Dean al bezig met het uitwerken van een aantal leuke muzikale ideeën. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

De CD-single ‘Alles wat ik wil’ is vanaf 21 september 2022 verkrijgbaar.

Dean Molenaar ’Alles wat ik wil’. Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/deanmolenaar_alleswatikwil

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dean-molenaar/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring