Delano Bisschops heeft leuk nieuws!


Keer terug naar Nieuws

“Ik heb leuk nieuws te vertellen; ik heb getekend bij platenlabel Rood-Hit-Blauw”, zo liet de net 20 jaar geworden Delano Bisschops onlangs weten. En dat is nog niet alles want 12 mei jl. vond de succesvolle lancering plaats van zijn nieuwste single ‘In mijn dromen’. De zaal puilde uit in Linberg Park te Molenschot, oftewel deze gezellige jongeman uit Rijen zit in een uitstekende flow zoals ze dat zeggen. Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd is Delano alweer zo’n 2 jaar dikke maatjes met zijn microfoon.

Niemand minder dan Oscar ‘song for the children’ Harris, reikte in 2017 het eerste exemplaar van de debuutsingle ‘Kom en ga mee’ uit aan Delano. De zanger weet ondertussen precies weet wat hij wil: “Ik wil zingen en mensen vermaken op feesten en partijen”! Onlangs dook Delano de studio in van Sonic Solutions in Roosendaal, om daar zijn 2e single ‘In mijn dromen’ te laten vastleggen. Een pittige energieke dansplaat die louter vrolijkheid uitstraalt en daarnaast gemakkelijk is mee te zingen. Oppassen dus.. Delano Bisschops komt eraan!

Delano Bisschops – In mijn dromen…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘In mijn dromen’ is verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar boekingen en info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/delano/

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/track/0Gq8jYhDZj5mHZ2FlZZIxB?si=CKvYRVZJQn2DPY0qKse-hA

Link naar Youtube: https://youtu.be/-EVqIWgPmxs

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614863873

Itunes/Apple: https://itunes.apple.com/nl/album/in-mijn-dromen-single/1361605203

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113446417

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring