Dennis Cornelissen keert met zijn nieuwe single terug bij Rood-Hit-Blauw produkties.


Keer terug naar Nieuws

Op woensdag 16 september presenteert Dennis Cornelissen zijn nieuwe single “Amor, Amor, Amor” op het Rood-Hit-Blauw label. Bijzonder leuk om te melden is dat Dennis hierbij terugkeert naar het label waar hij jaren geleden zijn liedjes uitbracht.

Dennis: 

Na een tijdje niet zoveel te hebben gedaan heb ik een hele leuke cover opgenomen bij Arjan Venemann (AV Studio).

Daarna heb ik contact gezocht met Ronald van RHB, het label welk jaren geleden mijn releases en promotie verzorgde. Ik zie dat veel van mijn collega’s zich nog steeds lovend over hem uitlaten en Ronald reageerde ook erg positief op mijn opname.

 Een goede deal met Rood-Hit-Blauw Produkties was snel gesloten en ik kijk al uit naar 16 September, de dag van mijn release!

Ook leuk om te zien dat ik een artiestenprofiel heb op de website van RHB, daar is meer informatie  over mij te vinden en ben ik ook te boeken.

Rondom de release volgt nieuws over ‘Dennis Cornelissen

Linkjes:

Boekingen, Nieuws & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dennis-cornelissen/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring