Dennis Cornelissen met ‘Amor Amor Amor’ terug op het oude nest


Keer terug naar Nieuws

Enkele weken geleden maakte Dennis Cornelissen bekend dat hij na een uitstapje van twee jaar teruggekeerd is bij Rood-Hit-Blauw produkties. Dennis nam contact op met Ronald Visch vanwege z’n nieuwe single ‘Amor Amor Amor’ die hij had opgenomen bij Arjan Venemann van de AV Studio in Nederhorst den Berg. Ronald reageerde erg positief over de productie en gaf aan zich, zoals altijd,  voor de 100% zich te zullen  inzetten. Volgens Dennis is dat ook één van de sterke punten van deze platenbaas uit Nijkerk. Ook veel collega-artiesten zijn lovend over de manier waarop hij met ze omgaat. ‘Hij maakt geen onderscheid in artiesten en dat siert hem. Bovendien vind ik het erg leuk om te zien dat ik op de website van Rood-Hit-Blauw een eigen artiestenprofiel heb. Daar is veel informatie over mij te vinden en ben ik bovendien te boeken’, glundert Cornelissen.

Dennis zit inmiddels ruim 12 jaar in het artiestenvak. Hij heeft veel vertalingen en covers, vooral uit Zuid-Afrika,  uitgebracht. Met name de nummers ‘Een zomer lang’, ‘Puur als goud’, ‘Je Veux’ (Ik Wil)’, ‘Boem Boem Boem’, ‘Knokken’ en ‘1001 Zoenen’ hebben goede airplay weten te bemachtigen

Dennis: ‘Het valt mij op dat de laatste tijd ontzettend veel covers worden opgenomen. Omdat ik altijd al een fan van André Hazes senior ben geweest, leek het me leuk om ‘Amor Amor Amor’ in een hedendaags jasje te steken. Arjan heeft een compleet nieuwe orkestband gemaakt die beter bij deze tijd past. Ik hoop dat de Nederlandstalige radiostations m’n nieuwe single oppakken die op 16 september 2020 gelanceerd wordt.

Dennis Cornelissen ‘Amor Amor Amor’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://fuga.ffm.to/amoramoramor

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dennis-cornelissen/

—————————————————————————————————————————————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring