Denny de Klerk brengt zomerse nieuwe single uit!


Keer terug naar Nieuws

Denny de Klerk heeft zijn nieuwe single ‘Mijn nr.1’ die bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt te danken aan Ruby van Urk. Ruby kwam met het idee om ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley nieuw leven in te blazen. Nadat Denny het nummer beluisterde was hij meteen enthousiast.

De uit Amsterdam afkomstige zanger zocht naar een leuke passende Nederlandstalige tekst.. Hij nam contact op met tekstschrijver Pierre Biesterveld die de uitdaging aanging. ‘Pierre gaf aan dat het misschien wel leuk zou zijn om rapper N.I.C.K. te vragen of hij een bijdrage wilde leveren. Dat vond ik een prima plan. Pierre heeft vervolgens alles in werking gesteld om zijn idee uit te werken. N.I.C.K. besloot om z’n medewerking te verlenen. Zijn stem komt overeen met die van Lange Frans. Iedereen die ik ‘Mijn nr.1’ heb laten horen dachten echt dat Lange Frans de rappassages had ingezongen’, glundert Denny.

De opnames vonden, net voordat de coronacrisis zich openbaarde, plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. ‘Er was nog geen vuiltje aan de lucht. De releaseparty zou plaatsvinden op 25 april en er werd een afspraak gemaakt met Thijs Aldenzee om een clip op te nemen. De maatregelen die de regering oplegde had een behoorlijke impact m.b.t. de clipopname. Normaal gesproken worden de beelden in 1 dag geschoten. We hadden nu 3 dagdelen nodig om te filmen. Toch is het een flitsende clip geworden met Roze poedel Las Vegas, Figuranten, Vuurspuwers en Danseressen’, onthult Denny.

De CD single ‘Mijn nr. 1’ is vanaf 29 april 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse Televisiestations en Youtube te zien.

Denny de Klerk ‘Mijn nr. 1’ Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Linkjes:

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/denny-de-klerk/

Knock knock Events 085 – 1301265 –  06 – 11458220

Info@knockknockevents.com / www.knockknockevents.com

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=558mTXHbTNk

Spotify: https://open.spotify.com/track/1swbxvCBPHzpuzdXxyqB15?si=_tKbAzx-RgylOE9etGw7Pg

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/mijn-nummer-1-feat-n-i-c-k-single/1510527551

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/144250682

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=3368495

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring