Denny de Klerk vrolijkt de boel op met ‘Ik droom alleen maar van jou’’


Keer terug naar Nieuws

Denny de Klerk heeft met ‘Ik droom alleen maar van jou’ waarschijnlijk een nazomer hit in handen. Tenminste dat is de verwachting van het publiek dat afgelopen zondag  in grote getale aanwezig was tijdens de releaseparty die plaatsvond bij Studio Westpoort in Amsterdam. Net zoals z’n single ‘Een heel klein beetje dronken’ verschijnt ook de opvolger op het Rood-Hit-Blauw label.

De tekst van ‘Ik droom alleen maar van jou’ heeft Denny samen geschreven met Pierre Biesterveld. Het verhaal draait om een mooie vrouw die hij in de stad ziet, maar de dame in kwestie ziet hem niet staan, dus laat hij haar maar gaan. Het enigste wat hij kan doen is dromen van haar…..

Ondanks dat Denny nog maar heel kort samenwerkt met Sonic Solutions is hij er trots op de producers van deze opnamestudio uit Roosendaal.  ‘Ik vind het echt heel bijzonder hoe ze het elke keer voor elkaar krijgen om de inmiddels herkenbare Denny de Klerk sound te verwerken in de opname. Het heeft wederom heel goed uitgepakt. Ik voel me er erg thuis’, aldus Denny.

Clipproducent Thijs Aldenzee van Cannonball Media kreeg de opdracht om beelden te schieten voor de clip die afgelopen zondag ten tijde van de releaseparty online werd gezet. De bekende groene houten huizen van Zaandam hebben ervoor gezorgd dat het een kleurrijk geheel is geworden.

Denny loopt overigens met het idee rond om een eigen theatershow te organiseren. In welk vaatje dat gegoten wordt, weet hij nog niet, maar dat ongetwijfeld goedkomen. Daarnaast lijkt het hem ontzettend gaaf om een duet op te nemen.

De CD single “Ik droom alleen maar van jou’  is vanaf nu verkrijgbaar op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/denny-de-klerk/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ONiXFd4QyEk

Spotify: https://open.spotify.com/track/3IPQOLcsVIjpVK5BSQCIs0?si=f54bui1ZRYiMF4i05OAYWg

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/ik-droom-alleen-maar-van-jou/1481467159?i=1481467160

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/112704912

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113870100

Denny de Klerk….…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring