Dik & Gezellig geven ‘Wordt er nog gezopen’ enorme facelift


Keer terug naar Nieuws

Op 1 februari jl. maakten de mannen van de Dik & Gezellig via Facebook bekend dat er toffe dingen aan zaten te komen. Kort daarvoor vond er in Nijkerk naast een fotoshoot een brainstormsessie plaats over de doelstellingen voor dit jaar. Het plan om flink uit te gaan pakken met 3 tot 4 singles kan gehaald worden door een strakke planning. Tijdens het overleg werd het idee geopperd om het oude bestaande nummer ‘Wordt er nog gezopen of hoe zit dat?’ te coveren in een vette uitvoering. in de Crowd studio (producer dj Galaga) werd dit lied onlangs opgenomen.

Hij was ook verantwoordelijk voor de remix van ‘Boeruh!’ en bewerking van ‘Ome Jan’. De originele tekst is grotendeels overeind gebleven, maar met de gigantische beat eronder is het nummer omgetoverd tot een feestplaat van jewelste. En dat is precies wat Dik & Gezellig wil uitstralen. De mannen hebben in het verleden al bewezen dat het dak eraf gaat als zij op het podium staan. Met deze nieuwe plaat, die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw produkties, zullen diverse feesttenten en kroegen trillen op hun grondvesten.

Wat je kunt verwachten als je Dik & Gezellig boekt is te zien in de clip die in een kroeg is opgenomen. Samen met een groot aantal gasten zorgen ze weer voor een gekkenhuis.

De CDsingle ‘Wordt er nog gezopen’ is vanaf 20 april 2022 overal verkrijgbaar. De clip, geproduceerd door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Boekingen & Informatie: Lukassen Producties Nijmegen T: 024-3232714

Dik & Gezellig ‘Wordt er nog gezopen’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw Producties – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Rood-Hit-Blauw
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met RHB

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring