Dirk na twee jaar afwezigheid terug met nieuwe single!


Keer terug naar Nieuws

 

Ondanks z’n jeugdige leeftijd van 18 jaar draait Dirk al een aantal jaren mee in het muziekwereldje. De laatste twee jaar heeft hij vanwege school alles even op een lager pitje moeten zetten. Inmiddels heeft hij een diploma op zak en kan nu met een gerust hart verder werken aan z’n muzikale carrière. Dirk’s nieuwe single ‘Spiegel aan de wand’ verschijnt bij platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw waar hij al vanaf 2010 ‘zaken’ mee doet.

Momenteel werkt het talent uit het Zeeuwse Zaamslag aan z’n eerste album welke naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. Uiteraard zal ook ‘Spiegel aan de wand’ deel uitmaken van de tracklist. Dirk heeft samen met Frank van Etten de tekst bedacht voor Spiegel aan de wand. Andere artiesten weten waar hun nieuwe single over moet gaan, maar voor mij geldt dat bij een spontaan gesprek vaak de leukste onderwerpen boven water komen drijven. Binnen een half uur was de basis al gelegd voor deze nieuwe single! Het gaat over een meisje dat hem in steek liet omdat ze alleen maar met en voor zichzelf bezig is.Het is een pakkende en herkenbare tekst die mogelijk aanslaat ’, aldus Dirk.

Dirk laat weten dat ondanks de muziek die hij nu maakt en graag zingt, nog steeds op zoek is naar zijn eigen sound. ‘Ik zou zo graag een eigen stijl willen hebben. Ik ben ervan overtuigt dat er ooit een liedje uitkomt met een eigen Dirk sausje. Het zou zo maar kunnen dat die binnenkort gevonden wordt. Ik ben van plan om dit jaar nog twee singles uit te brengen’, verklapt Dirk.

Samen met clipregisseur Karl Kaspers is besloten om bewust geen verhaallijn uit te beelden in de clip. Het draait deze keer puur om Dirk die dan ook hoofdzakelijk in beeld verschijnt. ‘De volgende keer pakken we het weer anders aan. Laten we eerst maar ‘vieren’ dat ik na twee jaar van afwezigheid terug ben’, glimlacht Dirk.

De CD single ‘Spiegel aan de wand’ is vanaf 5 juni 2019 verkrijgbaar en legaal te streamen op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dirk/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=B4iUqZaawDs

Spotify: https://open.spotify.com/album/4Xph9z3cpzqCe1BTMy5ogk

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/us/album/spiegel-aan-de-wand-single/1466935422?l=nl&ls=1

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/99263552

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=150963

Dirk ‘Spiegel aan de wand’..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring