Donny Joёll komt met vrolijke single en zingt lied voor zijn vriendin.


Keer terug naar Nieuws


Donny Joёll de ondertussen 26-jarige in Den Haag woonachtige zanger heeft met zijn 1e single “Jij bent alles” de succesladder niet onverdienstelijk betreden. Deze ode aan de grote liefde welke uitstekend werd ontvangen, vertaalde zich in Airplay en bezoekjes bij vele Landelijke en Regionale radiostations, een mooie 13e positie in de Oranje top 30 , en veel views op youtube en spotify.
Nu is het tijd de single ‘Jij bent alles’ waardig op te volgen. ‘Toen kwam jij voorbij’ is een lekker zomers uptempo lied welk voor zijn vriendin is geschreven. Linda Baarbe schreef de tekst van het nummer terwijl de mannen van Sonic Solutions tekenden voor zowel de muziek als de eindproductie. Clipopname: Schomaker Mediaprodukties. Vanaf 15 augustus is deze swingende en aanstekelijke Rood-Hit-Blauw Produktie verkrijgbaar waarmee Donny Joëll flinke stappen gaat zetten op de succesladder als zanger.
Donny Joёll – Toen kwam jij voorbij…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Toen kwam jij voorbij’ is vanaf 15 augustus verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.
Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/donny-joell/
Spotify: https://open.spotify.com/track/3zo1QsYthf8cdLmBTYPcAc?si=js_dMgJiTPCES4P29B4hww
Youtube: https://youtu.be/yd-4MetzPEk
Apple/Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/toen-kwam-jij-voorbij-single/1424330299
Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615189063
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/zoeken?keyword=toen+kwam+jij+voorbij

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring