Door ingrijpende gebeurtenis besluit Marco van Gerwen daar een single over te maken.


Keer terug naar Nieuws

Marco van Gerwen kreeg onlangs te maken met een enorm dilemma. De relatie die hij met Sandra had liep in 2021 op de klippen. Na een kortstondige onderbreking besloten de tortelduifjes de knuppel in het hoenderhok te gooien en opnieuw te bouwen aan een toekomst. Om deze ingrijpende gebeurtenis een plek in z’n leven te geven wilde Marco maar één ding, hierover op muzikaal vlak een lied maken met een tekst/verhaal die voor ieder herkenbaar is.. Hij besprak dit met Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions die vervolgens een feestplaat produceerden waarin de bekende kreet ‘WHO OO OO’ op sublieme manier is verwerkt.

Het nummer stemt je vanaf het eerste moment vrolijk. En dat was ook de insteek van Marco. Tekstschrijver Pieter van Schooten kreeg het verhaal mee en met de juiste woorden wist hij de gedachten van Marco op papier gezet. De single zou op 19 maart jl. worden uitgebracht, maar vlak daarvoor werd na 9 weken de relatie opnieuw beëindigd. Marco leefde in een Roller Coaster en wist even niet wat hij moest doen. Toch besloot hij om de plaat gewoon iets later uit te laten brengen bij z’n vaste platenlabel Rood-Hit-Blauw.

‘Het voelt allemaal wel heel erg dubbel. Toen Sandra 2.5 jaar geleden in mijn leven kwam veranderde alles. Vanaf dat moment heb ik altijd gezegd dat zij de liefde van mijn leven was en zag haar als een wonder. Ik was dan ook helemaal van slag toen we de eerste keer uit elkaar gingen. Ik was dolgelukkig op het moment dat er weer een klik was. Ze was ook aanwezig in de studio tijdens het inzingen. Dat het daarna weer mis is gegaan heeft een schok tot gevolg gebracht. Gelukkig zijn we als vrienden uit elkaar gegaan en hebben we nog wel contact’, onthult Marco.

De CDsingle ‘Jij bent een wonder’ is vanaf 13 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco van Gerwen ‘ Jij bent een wonder ‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/marcovangerwen_jijbenteenwonder
Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=pBcZnmzmTns
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-van-gerwen/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl Digitale RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring