Dordtenaar Nicky Baegen ook actief op Rood-Hit-Blauw Producties


Keer terug naar Nieuws

 

 

 

 

 

De uit Dordrecht afkomstige Nicky Baegen is door zijn vader in de muziekbusiness beland. Zijn vader speelde destijds in het welbekende Calypso Show Orkest en hielp hem bij het maken van de juiste keuzes.

Rood-Hit-Blauw producties is verheugd met de uitbreiding van zijn stal met deze goede zanger uit Dordrecht.

Nicky Baegen:

Ik ben onlangs op kantoor in Nijkerk geweest en daar werd ik allerhartelijkst ontvangen door de eigenaar Ronald Visch.

We hebben diverse zaken doorgesproken. Ook mijn nieuwe aanstaande single passeerde daarbij uiteraard de revue. Ronald heeft mij het vertrouwen gegeven en ik heb besloten mijn aan te sluiten en mijn nieuwe single onder Rood-Hit-Blauw Producties uit te brengen.

De single van Nicky zal 21 September verschijnen. Rondom die tijd zal meer nieuws over de single naar buiten komen.

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/nicky-baegen/

Nicky Baegen…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

——————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring