Een droom komt uit voor zingende Buschauffeur Matthieu!


Keer terug naar Nieuws

“Als Ik Een Glazen Bol Had” is de debuutsingle van Amsterdammer Matthieu Attema. Een droom die uitkomt voor deze altijd vrolijke zanger.

Matthieu gaat met deze track, waarvan de tekst geschreven is door Raymond de Bruijn, verder doorbreken in het Nederlandstalige segment.

Matthieu die in het dagelijks leven buschauffeur is neemt op feesten en partijen regelmatig de microfoon en zingt dan graag een paar covers van zijn idolen. Vanaf nu kan hij zijn eigen single aan iedereen presenteren, en ook in de toekomst, als we de glazen bol mogen geloven, gaan we nog veel van dit soort gezellige nummers van Matthieu op de radio voorbij horen komen.

Matthieu Attema….Een Co-produktie van Rood-Hit-Blauw & R.de Bruijn

Informatie, Management en Boekingen: Raymond de Bruijn:
Tel: 020-7799718 mail: Info@raymonddebruijn.nl
Website: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/matthieu-attema/
Link naar de track: https://found.ee/matthieuattema_alsikeenglazenbolhad Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=9fMQiRoXxQo

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV-Promotie: Nel van Olm ism Rood-Hit-Blauw aolm@telfort.nl 06-22949762

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring