één goed advies; Zorg dat je deze bijna 3 uur durende Dubbel-Cd Woonwagenhits Top 50 deel 10 *Jubileum Editie* in je bezit krijgt !


Keer terug naar Nieuws

 

Na succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de jubileumeditie van Woonwagen Top 50 deel 10. Vijftig tracks van de beste artiesten die Nederland rijk is, maakt de Woonwagenhits Top 50 tot een heerlijke dubbel CD. Op deze nieuwe editie staan onder andere de nieuwe tracks van Jannes, Django Wagner, John de Bever, Frank van Etten, Grad Damen, Rein Mercha,  Jaman, Wesly Bronkhorst, Henk Bernard, Rob Zorn, Rob van Daal, John West en Lange Frans en Willem Barth.

CD 1: 1.Laat me – Jannes 2.Huisje op wielen – Frank van Etten 3.Een meid van de straat – Wesly Bronkhorst     4.Ik vergeef je – John de Bever 5.Mama – Rein Mercha 6. Een dag zonder jou – John West 7.Ik denk na – Enrico 8.Er komt een andere tijd – Marlous 9.Dans met mij – Nelis Leeman 10.He jij, ja jij – Karel Mahieu 11.Alles heeft een reden – Rob van Daal 12.Zeg het dan – Roy Geerts 13. Je bent de mijne – Frank en Patrick 14.Zakken naar de grond – Willem Barth 15.Mijn wereld dat ben jij – Rinus Werrens 16.Je bent te gek – Bob Offenberg 17.Probeer wat meer te lachen in het leven – Sidney Bischoff 18.Doe het dan – Tinus Hoekstra 19.Ik weet alweer hoe laat het is – Mike Daane 20.Het eind van ons latijn – Joost de Vries 21.Dit is het moment – Rene Becker 22.Daar waar zij woont – Dirk 23. Ik laat het allemaal gebeuren – Nigel Fischer 24.Kom bij mij – HannesJR 25.Ik voel me gelukkig – Marco de Hollander CD 2: 1.Zonder jou kan ik niet leven – Django Wagner 2.Nu is het klaar – Ferry de Lits 3.Ik neem je mee – Grad Damen 4.Heel mijn hart – Harry Verbeucken 5.Ik heb jouw tranen niet willen zien – Henk Bernard 6.Leef de dag met een lach – Rob Zorn 7.Een beetje hoop – Jaman 8.Zeg mij – Thom Craane 9.Geen twijfel – Sander  Kwarten 10.Als ze lacht – Stef Ekkel 11. Mooie dingen – William Burg 12. Telkens als ik jou zie – Tony van den Dungen 13.Niets meer te geven – Frank Verkooyen 14.Mijn schat, Mijn vrouw – John West & Lange Frans 15.Leef met een lach – Havenzangers 16.Ciao ciao Amore – Susanna Veldmeijer 17.Alles in mijn leven – Dennie van Grootheest 18.De dag dat het zonlicht niet meer scheen – Rene Schuurmans 19.Ik laat je nooit meer gaan – Dave Korteweg 20.Doe maar normaal – Ghijs de Bruin 21.Het maakt niet uit – Frans van Adrichem 22.Ik zal die avond nooit vergeten – Theo Boomaars 23.Op zijn bargoens – Herman van Dooren 24.Ik ga voor jou – Alie Bakker 25.Oh lala – Ray Smith

De CD is vanaf 13 Oktober overal verkrijgbaar waaronder Media Markt, Bol.com, CD Hal Ruinen, Winkels & Benzinepompen of via de Webshop: www.discountmusic.nl

‘Woonwagen top 50’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring