Een heugelijke dag voor Jorg van Roosmalen!


Keer terug naar Nieuws


13 juni is een bijzonder heugelijk dag voor Jorg van Roosmalen! Een nieuwe naam binnen de Nederlandstalige muziekscène dient zich aan! Zijn allereerste single zal dan uitkomen! Zo zal ons land en wellicht ook Vlaanderen, kennis gaan maken met een jonge ambitieuze twintiger uit Wijchen. Eigenlijk is Jorg een DJ die naast voetballen, zijn andere passie, ook graag zingt! Na enkele zeer positief uitgepakte optredens waarbij hij zich uiteraard van covers moest bedienen, werd het tijd voor een eerste eigen liedje.
Linda Baarbe schreef de tekst en muziek voor Jorg ’s debuutsingle dat de treffende titel ‘Aan de bar’ meekreeg. Hierna was het de beurt aan de Wijchense zanger zelf om bij Sonic Solutions zijn eerste plaat te gaan inzingen. Uiteraard wil je dan ook dat je single door heel het land onder de aandacht wordt gebracht en hiervoor vonden Jorg van Roosmalen en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties elkaar. De zanger kan rekenen op deskundige ondersteuning en verdere begeleiding bij het neerzetten van zijn muzikale toekomst. Te beginnen met de release van de vlotte en feestelijke gestemde single ‘Aan de bar’, waar Jorg zich nu mee voorstelt richting media en publiek.
Linkjes: Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jorg-roosmalen/
Spotify: https://open.spotify.com/track/0BL7ox9AnG2j2bH35H1ywI?si=fogo4wsVTouiL9uHNgdgmQ
Apple/Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/aan-de-bar-single/1397396728
Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614964464
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113531319
Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !
Jorg van Roosmalen – Aan de bar…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Aan de bar’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring