Elvira Fischer brengt ook haar nieuwe single ‘So viel Gluck’ in Nederland uit.


Keer terug naar Nieuws

Het lag eigenlijk al in de lijn der verwachting dat de populariteit van de Duitse schlagerzangeres Elvira Fischer in Nederland zou groeien nadat ze in april 2023 ook in ons land haar vorige single ‘Alles oder Gar nichts’ uitbracht bij platenlabel Rood-Hit- Blauw. In Duitsland boekt ze sinds haar debuut in 2018 het éne succes na het andere. Vooral in de regio Dresden is Elvira mateloos populair en zo langzamerhand wordt ze eveneens ontdekt door andere deelstaten. Ondertussen zijn de voorbereidingen al getroffen voor haar vijfde album en dat is voor een artiest die net iets meer dan 5 jaar actief is in de showbizz natuurlijk heel bijzonder. Haar kennismaking met Nederland resulteerde in een aantal TV opnames, bezoekjes aan vooraanstaande radiostations en promotionele activiteiten tijdens de Nijmeegse vierdaagse Op oudjaarsavond verzorgde Elvira samen met een aantal collega-artiesten in het NH Noordwijk Conference Center Leeuwenhorst voor 500 Duitse gasten een spetterende show. Haar agenda staat ook in 2024 goed gevuld met shows waarin ze samen met de populairste Duitse artiesten het podium deelt.

In de befaamde opnamestudio van Bob Wunderman heeft Elvira het door Erika Hagler geschreven nummer ‘So viel Gluck’ opgenomen. Wunderman is al jaren één van de grootste producers die Duitsland rijk is. Je zou hem kunnen vergelijken met de reputatie die Emile Hartkamp in Nederland geniet. De tekst van ‘So viel Gluck’ is eigenlijk op het lijf geschreven van Elvira. Het gaat er namelijk om dat je veel geluk moet hebben om het zover te schoppen. Muzikaal gezien is het een perfect podiumlied dat eveneens zeer geschikt als radioplaat. Een aantal Nederlandstalige radiostations hebben op voorhand al aangegeven haar liedjes op te nemen in de playlisten, dus binnenkort zal ook ‘So viel Gluck’ te beluisteren zijn. Voor wat betreft het nieuwe album….de verwachting is dat deze rond maart gelanceerd gaat worden.

De cd-single ‘So viel Gluck’ is vanaf 3 januari 2024 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door haar zoon, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Elvira Fischer ‘So viel Gluck’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!
Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/elvirafischer_sovielgluck
Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=CDxVBzTEG_M Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/elvira-fischer/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Nel van Olm ism Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring