Eric Jaspers hoopt met ‘Als ik droom’ veel mensen te bereiken


Keer terug naar Nieuws

Een paar jaar geleden volgde Eric Jaspers in Utrecht de opleiding producer met als doel de kneepjes van het vak te leren. Hij had destijds al in het vizier om eigen werk uit te brengen. Dat resulteerde oa. in een solo cd met eigen liedjes. ‘Van het één komt het ander en daar is nu m’n eigen eerste solosingle ‘Als ik droom’, die landelijk wordt uitgerold, het gevolg van . Het is een autobiografische ballad over het leven gegrepen. Ik heb het afgelopen jaar wat dingen meegemaakt die ik vervolgens op papier heb gezet. Daar heb ik de juiste woorden uit weten te halen die verweven zijn in ‘Als ik droom’. Ook de muziek heb ik zelf geproduceerd’, meldt Eric,

Muziek bepaald een groot deel van het leven van Eric. In 2010 lanceerde hij samen met Michael Penders het carnavalsnummer ‘De duivel in de drank’. Naast zijn solo-optredens maakt hij sinds 2011 deel uit van het zangduo ‘Jaspers en Vermeer’. Samen met  Will Vermeer brengt hij verschillende muzikale acts met een flinke knipoog. Ze zingen live, spelen allerlei instrumenten live en betrekken het publiek bij elk optreden.

De zanger die dezelfde geboortedag heeft als Guus Meeuwis heeft ‘Als ik droom’ opgenomen in z’n eigen thuis ‘studio’. Hij hoopt in de toekomst ook iets voor andere artiesten te kunnen betekenen. ‘Ik zie dat ook als een nieuwe uitdaging. Dat geldt ook voor de samenwerking met platenlabel Rood-Hit-Blauw. Via mijn plugger Dennis van der Kraan kwam ik in contact met Ronald Visch. Hij gaf me een vertrouwd gevoel en dat was voor mij reden om een deal te sluiten met Rood-Hit-Blauw  verklaart Eric.

De clip speelt zich buiten af in de bossen en straalt een rustgevend gevoel uit. Er zijn geen personages ingehuurd. Eric heeft het idee dat hij met ‘het verhaal’ veel mensen kan bereiken. De beelden zijn geschoten door Erik-Jan de Sterke.

De CD single ‘Als ik droom’ is vanaf 2 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/eric-jaspers/

Youtube: https://youtu.be/ecaT5FJ3InQ

Spotify: https://open.spotify.com/track/3JMjxcSXu6UCr1I7YynKiR?si=Fvia_3i0QFOuijzk-pECew

Apple Music./ITunes: nnb

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/615959787

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2822567

Eric Jaspers; Als ik droom’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring