Erwin Haarmans verrast met een vrolijke nieuwe single !


Keer terug naar Nieuws

Een kleine drie jaar geleden overleed de Utrechtse volkszanger Hans van der Laan op 54- jarige leeftijd. Het was één van Erwin Haarmans beste kameraden. Van hem kreeg Erwin te horen dat hij ook moest gaan zingen.

Erwin:

‘Ik gaf aan dat ik daar nog lang niet klaar voor was omdat ik nog niet eens zolang zong. Ik ben er wel over na gaan denken, en heb vervolgens zangles genomen bij Ingrid Simons (een geweldige vakvrouw, en inmiddels een vriendin), nog steeds ben Ik daar elke maandagavond te vinden.

In het verleden heb ik ooit een singletje uitgebracht, maar daar is qua promotie weinig mee gedaan. Daarnaast liggen er nog steeds 3 nieuwe nummers op de plank. Optredens verzorgde ik al wel, verteld de eigenaar van Haarmans installatietechniek. Het toeval wil dat de bekende Utrechtse tekschrijver Harry Gerritsen een goede vriend van mij is. Harry vroeg onlangs of ik met hem mee wilde gaan naar Manfred Jongenelis omdat hij het één en ander met Manfred wilde bespreken. ‘Uiteraard ging ik op die uitnodiging in. Ik raakte met Manfred in gesprek en vertelde dat ik nog 3 kant en klare liedjes had liggen. Manfred stelde voor om naar een demo te luisteren waarvan Frank van Etten de tekst had geschreven. Het bleek om ‘Ja jij, alleen jij’, te gaan. Ik was gelijk verkocht!

Harry gaf daarna samen met Manfred het advies om contact met Rood-Hit-Blauw produkties op te nemen. Het gesprek was heel leuk en positief, Ik ben dan ook verheugd dat Rood-Hit-Blauw produkties deze vrolijk klinkende single uitbrengt’, glundert Erwin.

De CD single ‘Ja jij, alleen jij’ is vanaf 5 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door( Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single spoedig op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Erwin Haarmans ‘Ja jij, alleen jij‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Link naar muziekportals: https://found.ee/erwinhaarmans_jajijalleenjij
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/erwin-haarmans/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring