Feestact Die Holländer tekenen contract met Rood-Hit-Blauw produkties


Keer terug naar Nieuws

Op zaterdag 8 februari j.l. presenteerde Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties op feestelijke wijze de nieuwe Party-Feest act ‘Die Holländer’ tijdens een persmoment in Nijkerk. Als kers op de taart werd er gelijktijdig een contract getekend waarin de gemaakte plannen op papier vast werden gelegd. Het duo bestaat uit de Nederlandse zangeres Laura en de eveneens uit Nederland afkomstige zanger Martino.

Laura en Martino waren kort geleden voor bespreking en opnames aanwezig in een Duitse opnamestudio. Ter plekke ontstonden een aantal goede ideeen en werd er direct e.e.a. voorgespeeld. In Duitsland gelden andere regels dan in Nederland en bij een cover mag zonder toestemming van de originele tekstschrijver hier niets geproduceerd worden. Als uitvoerende artiesten zullen Laura en Martino als act ‘Die Holländer’ geweldige liedjes gaan uitbrengen in de alom bekende en omarmde Mallorca Sound.

Laat nou net Ronald Visch (RHB) deze act ter ore zijn gekomen. Hij zag het direct voor zich, allemaal bekende Duitse en Nederlandse Hits in hun eigen muzikale jasje, goede medleys, Meezingers en uiteraard hun eigen liedjes!
Het Nederlandse duo gaat naast een succes in Duitsland en Nederland ook op vakantie bestemmingen zoals de wintersport – en zomervakantie voor succes. Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten. Party-Feest act ‘Die Holländer’ een duo met een speciale Hollandse uitstraling gaan voor het succes!

 Rood-Hit-Blauw Produkties behartigt het management, regelt de exclusieve boekingen en brengt hun platen uit op het platenlabel van RHB. Binnenkort zal de release plaatsvinden van hun nieuwste single. Er zijn al vergevorderde afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland.

Er komt binnenkort meer verrassend nieuws over ‘Die Holländer’
(Op de plank liggen al goede opvolgers klaar om uit te brengen!)

Linkjes
Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/die-hollander/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring