Feestartiest Irvine en EPox hebben samen met RoodHitBlauw fantastische nieuws te melden!


Keer terug naar Nieuws

Irvine:

Op advies van relaties in de muziek business hebben we onlangs een afspraak gemaakt bij het Hollandse label van Ronald Visch. Een bijzonder gezellig en onderhoudend gesprek maakte mij en zakenpartner Ed Post het nodige duidelijk. RoodHitBlauw is een label die net als wij bevlogen en zeer actief zijn in de muziekindustrie. We hebben een mooi plan uitgestippeld voor de nieuwe single “Max met stip op nummer 1”. Leuk om daarbij te vermelden dat ik de formule 1 race in Abu Dhabi mag bijwonen en het meereizende oranje legioen het gehele verblijf mag gaan entertainen. Uiteraard zal ik daar mijn liedje een aantal keer ten gehore brengen….een mooiere start kan ik me niet wensen!

 

Ronald RHB:

Ik ken Feestartiest Irvine al een tijdje van naam, dat werd snel anders toen hij mij belde voor een afspraak en een hele leuke single liet horen in het bijzijn van bedenker en partner Ed Post.Een demo beluisteren is altijd leuk, dat verveeld me nooit, maar deze single trok extra mn aandacht. Een lied over Max Verstappen die de hitlijsten zomaar kan gaan beklimmen vermoed ik. Irvine’s reis naar Abu Dhabi en optreden voor de oranjefans zie ik als toegevoegde waarde en kan zomaar de kickstart zijn van succes. DJ Barry Paf gaat ook mee en zal daar het feestje op gang brengen. Uiteraard zijn we wel een stukje afhankelijk van Max en Hamilton hun prestaties.

 

08 December 2021 staat de nieuwe track van Epox Ft.Feestartiest online!  Neem alvast een voorschot door de track hier te (pre)saven:

https://lnk.fu.ga/epoxftfeestartiestirvine_maxmetstipopnummer1

 

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/feestartiest-irvine/

 

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw Producties – info@roodhitblauw.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring