Frank Smeekens ft. Fiske te zat & Volle bak feest geven vol gas met ‘De Solex’


Keer terug naar Nieuws

Traditiegetrouw brengt Frank Smeekens één keer per jaar samen met carnavalsvereniging Fiske te zat en een café waar men zich thuis voelt een carnavalsplaat uit. Vanwege de vele connecties die Frank in zijn artiestenbestaan heeft opgedaan leerde hij André Kooiman kennen als een tekstschrijver die vaak leuke onderwerpen bedenkt. Ondertussen schrijft André al een jaar of 7 zijn carnavalsplaten.

Frank laat weten dat de samenwerking met André vanaf het begin al heel erg goed is. ‘Alle liedjes die hij voor ons heeft geschreven doen het nog steeds heel erg leuk. De grappige items die hij bedenkt komen altijd uit onverwachte hoek. Ook deze keer met ‘De Solex’. “En dan scheur ik meej de solex. Ja dan geef ik volle gas. Op m’n 200 cc, rij ik zo 102, of het nooit nie anders was”…’Hoe verzint hij het…..

Frank snuffelt meestal zelf even op het internet voor een melodielijn. Vervolgens gaat hij ermee naar Harald Queens van de HQ studio uit Tilburg. ‘Harald maakt al jaren al jaren onze sound. Een reden om daar vanaf te stappen hebben we niet, dus gaan we daar voorlopig gewoon mee door. Wij hopen dan ook dat deze feestknaller tot ver buiten de Tilburgs grenzen grijs wordt gedraaid’, aldus de Kruikenzeiker.

Omdat Ronald Visch na een kort uitstapje van Frank weer tot z’n vaste team behoort, verschijnt de single op het vertrouwde Rood-Hit-Blauw label.

De CD single ‘De Solex’ is vanaf 6 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnen afzienbare tijd op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Links:

Boekingen & Info: Dutch event: 073 – 6440478 / info@dutchevent.nl

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TrD7SsG7mT0

Spotify:

https://open.spotify.com/track/5moWsjl7I8onkb32iqrXgn?si=6B9IB3EARyyQ8-odjVW7Pw

Apple Music./ITunes:

https://itunes.apple.com/nl/album/de-solex/1451312855?i=1451312857

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616118295

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/zoeken?keyword=de+solex

Frank Smeekens ft. Fiske te zat & Volle bak feest ‘De Solex’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring