Frank Smeekens ft. Fiske Te Zat & Volle Bak Feest hebben carnavalskraker met ‘Gij bent mèn nr 1.2.3.4’


Keer terug naar Nieuws

Als het aan Frank Smeekens ft. Fiske Te Zat & Volle Bak Feest ligt, zingt een groot deel van Nederland binnenkort vloeiend Tilburgs. Frank heeft zelf de tekst geschreven van de carnavalskraker ‘Gij bent mèn nr 1.2.3.4’. Om alvast te oefenen verklapt de Kruikenzeiker het eerste couplet. “Als ik naar een fisje gao, meej al die schône vrouwkes daor, ben ik nie meer te houwe, een blondje hier, brunette daar, allemoal meej heel schoon hoar. Ik wil nog net nie trouwe”!

Qua sound komt het nummer dat bij Rood-Hit-Blauw produkties verschijnt, heel dicht in de buurt van de alom bekende ‘Alpen Express’ waarmee Taai Taai een landelijke hit scoorde. ‘En dat was ook de opdracht die producer Harald Queens meekreeg. Het begint met een echte tuba die door Theo Kicken is ingespeeld. Voor de daaropvolgende vrolijke accordeonpartij is Harald Queens verantwoordelijk. Ik denk dat ‘Gij bent mèn nr 1.2.3.4’ het succes van m’n vorige 7 carnavalliedjes gaat overtreffen. Het is pakkend en is bovendien gemakkelijk mee te zingen. Ik krijg de melodielijn niet meer uit m’n hoofd’, onthult Frank.

Het onderwerp vrouwtjes spreekt Frank erg aan. Elke keer als hij op het podium staat kijkt hij z’n ogen uit. ‘Het lijkt wel of de dames steeds mooier worden. Het wordt dus steeds moeilijker om een keus te maken, precies daarom heb ik als gimmick ‘Gij bent men nr 1.2.3.4 bedacht’.

De CD single ‘Gij bent mèn nr,1.2.3.4.  is vanaf 6 janauari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip die opgenomen is door Jos van Wiel zal ter ondersteuning van de single te zien zijn op Youtube en de bekende zenders.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/frank-smeekens/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OvUlohHvBlY

Spotify: https://open.spotify.com/track/1PBVutWYJi775ZyfFL4CA9?si=K4_VyB4aQsWMg4QC-PlrOA

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/gij-bent-m%C3%A8n-nr-1-2-3-4-feat-fiske-te-zat-volle-bak-feest-single/1493541393

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/125150952

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=733

Frank Smeekens ft. Fiske Te Zat & Volle Bak Feest…Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring