Frank Smeekens steekt de horeca met ‘We blijven hopen’ een hart onder de riem


Keer terug naar Nieuws

 

Voordat Covid 19 toesloeg was Frank elk weekend wel ergens op de bühne te bewonderen. Normaal gesproken zou hij in deze periode bezig zijn met de voorbereiding van z’n jaarlijkse bijdrage aan carnaval. Omdat dit festijn in 2021 geannuleerd is had hij ook geen plannen om een single uit te brengen. Een reactie op z’n Facebook bericht bracht hem echter op andere gedachten.

‘Iemand uit de muziekwereld (DJ P. Aldenzee/MC DV8) had de woorden ‘We blijven hopen, kroegen weer open, wie haalt ons uit dit diepe dal’ geschreven.  Het bleek namelijk dat hij op mijn carnavalsplaat uit 2015 ‘Het lekt wel carnaval’ deze zin had geschreven. Peter gaf aan dat hij de complete tekst wel wilde schrijven. Ik besprak dit met Jeroen Rosenberg van mijn boekingskantoor Dutch Events uit Tilburg. Samen hebben we deze ludieke actie op poten gezet, uiteraard ook om de horeca in Nederland een hart onder de riem te steken onthult Frank.

Voor het opnieuw inzingen kregen ze hulp van Corné Melis (Melisound). De vrolijke klanken lenen zich in ieder geval voor deze opsteker, Frank spreekt de wens uit dat de Horeca in Nederland snel weer open kan en we in onze vrije tijd snel weer een biertje kunnen pakken om dit lied aan de bar mee te zingen.

In de clip, die opgenomen is door ZiZo Media, vormt de troosteloze binnenstad van Tilburg het decor. Frank is te bewonderen in de lege kroegen waar hij normaal het publiek vermaakt met zijn zangkunsten. Daarnaast zijn er een aantal shots gemaakt op een open veld in Oisterwijk waar jaarlijks het Intens Festival plaatsvindt…..

Deze single wordt weer uitgebracht onder mijn platenlabel Rood-Hit-Blauw producties

Link naar muziekportals: https://ffm.to/weblijvenhopen

Link naar clip op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=DWX-N2fsgYQ

Boekingen & Informatie: www.dutchevent.nl

 

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring