Frans Bauer & Laurens van Wessel verantwoordelijk voor nieuwe single Ray Smith


Keer terug naar Nieuws

De in Amersfoort woonachtige Fries, Ray Smith speelde gitaar en zong in het verleden bij uiteenlopende bands. Hij scoorde in 2005 zelfs een heuse zomerhit aan de Turkse kustregio met de dance-clubmix ‘Crazy Way About You’, gemaakt door DJ Ozzie. Deze veelzijdige zanger, gitarist en toetsenist die zowel Fries als Indonesische bloed door de aderen heeft stromen, brengt vanaf 2004 solo materiaal op de markt en is een graag gezien gast.

Vorig jaar kwam hij in contact met producer Laurens van Wessel, tekende hij vervolgens bij Rood-Hit-Blauw Produkties en verscheen zijn eerste Nederlandstalige single ‘Zonnestralen’ gemaakt op de klanken van de hit ‘Keep on smiling’! Na Nederland en België, omarmt ondertussen ook de Spaanse Costa Blanca deze warmbloedige en temperamentvolle zanger. Zijn tweede Nederlandstalige single ‘Oh La La’ is wederom geproduceerd door Laurens van Wessel die in samenwerking met Frans Bauer tevens verantwoordelijk is voor de tekst en muziek van het liedje. “De single is een tikkeltje ondeugend te noemen”, aldus Ray die tevens laat weten dat insiders dit nummer een meer dan waardige opvolger vinden van ‘Zonnestralen’. “De invloed van Frans is duidelijk merkbaar op deze vrolijke uptempo meezinger”, zo vertelt Ray.

Voor de videoclip is men afgereisd naar het Spaanse Alicante en zien we de zanger geflankeerd worden door twee schoonheden uit deze stad. ‘Oh La La’ is dus in meerdere opzichten volledig van toepassing op dit fraaie product! Camerawerk en editing: Jan van Droffelaar en supervisie Wendy den Hartog.

Met medewerking van danseressen/models Amy Louise en Nany Salazar. De CD single van Ray Smith ‘Oh Lala ’ is alweer een Rood-Hit-Blauw produktie! Nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten…
Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/6…
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw
Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten… 06 – 36084669

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring