Frans van Adrichem Etaleert zijn ruime bereik met nieuwe single ‘Ga door ’t vuur voor jou’


Keer terug naar Nieuws

De Eindhovense zanger Frans van Adrichem zette vorig jaar een belangrijke stap door zijn zangcarrière kritisch onder de loep te nemen. Dit leidde tot het verder professionaliseren en uitbouwen van zijn status als artiest. Eén van de dingen die daarbij hoorde was zijn stap naar Rood-Hit-Blauw Produkties én de release van zijn landelijk onder de aandacht gebrachte debuutsingle ‘Het maakt niet uit’.  De net 47 jaar geworden ervaren allround zanger, trakteerde onlangs tijdens een optreden zijn publiek op de primeur van zijn nieuwe single ‘Ga door ’t vuur voor jou’.

“Ik kreeg meteen heel veel positieve reacties en zelfs collega’s zeiden dat ze kippenvel kregen. Ik ben zo benieuwd wat ‘t grote publiek ervan vindt straks”, aldus Frans, die hiermee naar verwachting de aandacht op zich gericht zal weten. Deze door Henny Thijssen geschreven en door Maarten te Groot geproduceerde single, is namelijk een indringende en emotioneel geladen popballade.  De zanger etaleert zijn ruime bereik op deze plaat als ook het vermogen teksten op de juiste wijze over te brengen. Met ‘Ga door ’t vuur voor jou’ zou Frans van Adrichem wel eens een reuzenstap kunnen gaan zetten in zijn carrière.  De bijpassende clip is gemaakt door Basmedia B.V.

De CD single ‘Ga door ’t vuur voor jou’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op televisiestations en Youtube te zien.

Info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/frans-van-adrichem/

Streaming Spotify: https://open.spotify.com/album/25K76nN3H60izK8dCS42pV?si=4YBejhoVQQCHyAaOzGZAwg

Youtube: https://youtu.be/E6Dh5qUV4Gs

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/614462276

Streaming HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2737815

Frans van Adrichem ‘Ga door ’t vuur voor jou’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring