Fred van Gerven presenteert feestplaat met een vette beat


Keer terug naar Nieuws

 

In navolging van z’n in 2019 gelanceerde single ‘Leven hier met jou’ presenteert Fred van Gerven op 2 september 2020 de opvolger ‘De ware in de zomerzon’. Het plaatje komt weer uit bij Rood-Hit-Blauw. Met Ronald Visch van dit platenlabel uit Nijkerk ging Fred in 2019 een samenwerking aan waarover hij zeer te spreken is.

De uit Schiedam afkomstige entertainer werkt inmiddels al zes jaar vol tevredenheid samen met Studio Sonic Solutions (Joris van Dijk en Michel Clerx). ‘We hebben gekozen voor een compleet nieuw product waarvoor Pascal de Vormer de tekst heeft geschreven. ‘De ware in zomerzon’ is een feestplaat van jewelste met een vette beat. De accordeonpartijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Daar ben ik zo superblij mee. Door zijn inbreng word je als het ware uit de stoel getrokken. Ook van de beat die als een rode draad door het nummer loopt word ik vrolijk’, glundert Fred.

Fred is enorm enthousiast over de samenwerking met zijn team en alle overige mensen die het voor hem mogelijk maken telkens een mooi produkt uit te mogen brengen maar uiteraard gaat zijn dank ook uit aan alle radiostations die de track(s) draaien.

De officiële singlepresentatie vind plaats op 10 oktober 2020 in Zaal & Partycentrum

’t Prikkewater Vlaardingen. Vanwege de richtlijnen van het RIVM heeft Fred & beheerder Martin Poot de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. In de zaal staan alle tafels opgesteld met 1.5 meter ruimte, en moeten de gasten blijven zitten. De presentator, de gastartiesten en de mensen van het geluid  hebben ook allemaal duidelijke instructies gekregen. De Avond staat als een huis volgens Fred,nu gaan we een superavond geven. De beschikbare toegangsbewijzen zijn al voor 90%  vergeven.

De CD single ‘De ware in de zomerzon’ is vanaf 2 september 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, (Jaap van Didden)  zal op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Linkjes:

Streaming en overige portals: https://fuga.ffm.to/dewareindezomerzon

VideoClip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CVGuZbdbn4s

Fred van Gerven ‘De ware in de zomerzon’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring